Nézitek a tv-t? Mennek a jobbikosok Szlovákiába megravatalozni Szent István szobrát!
Szlovákok még Sólyom Lászlónak sem engedtek,most mi lesz akkor,HÁBORÚ?
Nincs is katonánk...
én magyarországi magyar vagyok,(remélem jól írtam,h.senkit ne sértsek meg..)de valahol értem az ellenállásukat.bár nem szeretem az erőszakot.Sólyom meg egy marionette-bábu.ki nem állhatom...
amúgy tényleg mi az a megravatalozás?
Lehet, hogy elsőre sokakat felháborít, hogy a Jobbik megy koszorúzni...
De gondoljatok már bele: ez az egész arról szól, hogy letesznek egy koszorút, a szlovákok fújják fel a dolgot. Az, hogy nem működik a szlovák-magyar kapcsolat nem a magyarok, nem a jobbikosok, hanem a szlovákok hibája. Nálunk nem lenne felháborodás ha koszorúzni akarnának valamit, hiszen egy szlovák polgármester letolta Slotát, hogy ne beszéljen hülyeségeket, miszerint a szlovákoknak milyen rossz sorsuk van Magyarországon, mert jól érzik magukat, beszélhetik a nyelvet, állami támogatást kapnak az iskoláik szloövák szakkörre stb. Magyarul mi támogatjuk a szlovákokat itthon, ők meg náluk elnyomják a mieinket.
Különben az, hogy a szlovákok meg merték tenni, hogy nem engedték be Sólyom Lászlót köszönhető a tutyimutyi politikusainknak, akik egyszer nem emelték fel velük szemben a hangjukat, egyszer sem védtek meg minket magyarokat amikor bántottak a szlovákok, ezért érzik, hogy ők mindent megtehetnek. Pl. Fico vagy Slota olyan térképet rakott fel Európáról a honlapjukra, ami nem ábrázolta Magyarországot- mert fel volt osztva Szlovákia, Románia stb között. Nem bírálták azt a szélsőséges kijelentésüket sem, hogy szerintük Budapestre tankkal kéne jönniük, valamint hogy a magyarok O lábú mongolok, illetve, hogy a magyarok Európában egy anomália, amit meg kell szüntetni (értsd ki kell irtani).
Ezek után mit kéne tenni, fület-farat mégjobban behúzni, mégjobban megalázkodni, hogy méginkább úgy érezhessék, velünk mindent megtehetnek?
A Jobbik csak árt a külhoni magyaroknak.Az eddigi politikájuk ezt bebizonyította.A szlovákok,
a szerbek,a románok is tudják,hogy van esélyük bekerülni a parlamentbe.,(Ha csak a potenciális szavazóik rá nem jönnek,hogy milyen veszélyes a külpolitikájuk).Joggal tartanak attól,hogy a magyar külpolitika ellenséges lesz velük szemben.Eddig csak a szlovákok vezettek be retorziókat a magyarok ellen,de várható,hogy a szerbek és a románok is lépnek.A románok még OV.kirándulásait elnézik - egyenlőre-,de Sólyommal már kekeckedtek.Várható,hogy ők is szankciókat vezetnek be a náluk élő magyarok ellen,és akkor az ott élőknek nem az lesz a legnagyobb bajuk,hogy nincs kettős állampolgárság,hanem,hogy újra visszajönnek a rendszerváltás előtti idők,amit az anyaországnak köszönhetnek.Nem szájalni kell,hanem ésszerúen gondolkozni.
A politikusaink pedig nem tehetnek többet,minthogy az Uniónál panaszt tesznek.Nem vatakozhatnak be egyetlen állam belpolitikájába sem.A tiltakozás pedig mindig is falrahányt borsó volt.Annak idején pl. tiltakoóztunk a koreaia-háború ellen,Fidel Castro ellen,az Iraki háború ellen.Semmi eredménye nem volt,azon kívül,
hogy a médiának volt témája.Ha Vona valóban jő politikus lenne,akkor nem szítaná a gyűlöletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!