Össze függnek a dolgok? Illuminati utolsó lépéseket készíti elő?
Ugye most minden egyszerre jött össze.
Izrael megtámadta Palesztinát.
Európában pedig válság dúl (Görögország, Spanyolország, Olaszország).
Közel-Keleten felszült a helyzet ami átragadhat az Európai országokra is (vagy már átragadt).
22:40, természetesen igazad van. Fel sem tudnám tételezni az országok jóságos és bölcs vezetőiről,valamint a sleppjükről, hogy érdekből vagy szándékosan kárt okozzanak akár 1 embernek is. Hogy is gondolhattam ilyen lehetetlenséget, ugyan már, én kérek elnézést...
Ment a mínusz gerincből.
"Hogy is gondolhattam ilyen lehetetlenséget,"
Ha nem tudod megkülönböztetni az önző, korrupt tehetségtelen, anyját is eladó politikust attól, amit a konteók állítanak (alapos, évszázados terv, titkos társaság), akkor meg én kérek elnézést.
Ment a mínusz IQ-ból.
Miért AKARNÁM megkülönböztetni? Szerinted VAN különbség?
*facepalm*
Ehhez is kaptad a mínuszt :)
A háttérhatalom létezése az internet korában már nem titok. Az már a fogósabb kérdés, hogy konkrétan kik is alkotják. A megszállott antikonteósok meg azóta is azt hiszik, a konok tagadással bármit is cáfolnak vagy bizonyítanak :D
Pont azért maradhat titokban a háttérhatalom, mert ilyen agyatlan, mindent élből tagadó birkákból van a legtöbb.
"Tényleg minden egyszerre jött össze. Igaz a válság 2008-ban robbant ki... :D"
USA-ban, nem Európában. Hoppá.
Szegény tetrócska mindig melléfog, aztán persze mérgesen morog...
"Aki a kérdésbe odaírja, hogy Illuminati, az engem ne oktasson ki, hogy mennyire van jogom intelligensnek érezni magam."
"Persze mint tudjuk Konteóföldön, minden csak az összeesküvés része."
Teljesen mindegy, minek nevezzük, nektek mindig ez a végső és egyetlen érvetek, a konok tagadás. Fújkonteó, büdöskonteó, nemszabad!
Ugyanolyanok vagytok, mint az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal..."ilyen állat márpedig nincs!"
A mínuszt tőlem is kaptad mellesleg.
a háttérhatalom befolyása nem most kezdődött, hanem már a rendszerváltás évében
amint bejött a külföldi tőke, a nagyvállalatok, meg pláne az EU, azóta tud a háttérhatalom minél inkább beleszólni a belügyeinkbe
de ugyanez igaz Svédországra, Franciaországra, Dániára stb. is
ide tartozik a bevándorlás, a "migrácsok" is, meg az anarchia amit okoznak
a Soros-féle gennybányák meg röhögnek a markukba, amikor az ő akaratuk érvényesül
a háttérhatalomnak köszönhető hazánk gazdasági lezüllése is, a kormányunk csak az engedelmes furkósbot, aki végrehajtja a kapott utasításokat, itt fejétől bűzlik a hal
#1 2008-ban Európában sehol nem volt még válság, hülyegyerek, de ez téged ne zavarjon, már megszoktam tőled az agyzsibbasztó tömény ostobaságot
kaptad is helyből a mínuszt
#3 itt most gazdasági válságról beszélünk, nem a mindenféle doomzday-próféták által kitalált világvégékről
#9 te meg az intelligencia? messzebb vagy tőle mint Makó Jeruzsálemtől, hogy stílszerű legyek...
ha nem tűnt volna fel, a világhatalmi elit már rég átvette a befolyást az EU felett, úgy van, aminek mi is részei vagyunk
az egyesült Európa mái napig aktuális kérdés az EU parlamentben, az, hogy a britek kiváltak, nem sokat oszt vagy szoroz, beléptetnek 3 másik országot helyette
a szélsőséges muszlimokért pedig nem kell Palesztináig menni, elég csak Hamburgig vagy Malmőig
de gondolom felétek Birkaföldön ami nem sörből meg Maunikasóból van, az nem létezik...
te is kaptad a mínuszt
#12 a "konteókban" kik szerepelnek? na kik?
úgy van!
önző, korrupt politikusok, akik a saját anyjukat is eladnák plusz tíz szavazatért
ennyit rólad...hozzak egy vödör jeget, vagy megbirkózol még magad ekkora égéssel?
a mínuszt pedig kaptad tőlem is, ostoba
#14 und már meg a vergődést, a legkevésbé se vagy vicces, max. nevetséges
megint kaptad a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!