Szerinted lesz valaha országuk a cigányoknak? Európában melyik terület lenne számukra a legalkalmasabb?
"Ezt megcáfolnám.Ez csak azért van mert kisebbségben vannak, az amerikai négerek is összefognak Afrikában meg gyilkolják egymást."
Nem erre értettem, hanem arra, hogy beltenyészet.
Nem is akarnak saját országot, mivel több generáció óta a legnagyobb részük az élősködő/bűnöző életmódot preferálja.
Egy saját országban nem lenne kitől lopni/rabolni/segílykét követelni.
Egyébként a Duna-delta lenne alkalmas terület számukra, mert ott a halászat/gyűjtögetés legalább az élelmük egy részét biztosítaná
Nekem is eszembe jutott ez, és egy elég jó kis ötlet fogalmazódott meg bennem a megoldásra.
Görögország szigetei...
Görög gazdaságnak most perec van, Ha eladnának egy szigetet és betoloncolnánk oda az összes férget, akkor mindenki jól járna..
Vége lenne a Cigánykérdésnek/bűnözésnek,
Görögország akasztana a dolgon,
Cigányok meg élhetnek mint marci hevesen.. (Voltam Görögországba és eszméletlen gyönyörű szigeteik vannak szal be is kussolhatnának.....)
Akkor szemétdomb lenne az a szép, gyönyörű szigetecske!!
Lásd a cigányok igénytelen környezetét, bár ők nem tehetnek róla, arról csakis a többség tehet! Hiszen tudjuk jól, ezek a férgek a putri ajtó mellé szarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!