Kis Ignác kérdése:
Te milyen zászlót égetnél el?
Figyelt kérdés
Október 23-án megint zászlót égettek, ezúttal épp egy zsinagóga előtt. Adódik a kérdés: neked melyik zászló van annyira a bögyödben, hogy lelocsolnád a Zippo-töltővel?2012. okt. 30. 09:49
11/15 anonim válasza:
Égesse a fene, nincs gyakorlati haszna. Rosszul ég büdös és füstöl és még a tőzsdei árfolyamokat sem befolyásolja. Ilyet különben is csak barbárok csinálnak.
Egy balliberális.
12/15 anonim válasza:
ELvárom, hogy az én nemzetem zászlaját is tiszteljék, így én is tisztelem más nemzetek zászlaját. A sokezer különböző más zászlót pl a városokét meg minek égetném. Valakinek az is érték.
13/15 Komplikato válasza:
Zászlót és könyvet nem égettünk, még ha égetni való rossz vagy égetni való rosszaké, akkor sem.
14/15 anonim válasza:
Én kizárólag az Eu zászlót. Nemzetek zászlaját semmiképp.
15/15 anonim válasza:
FIDESZ, JOBBIK, MSZP, LMP, DK zászlókat. Elnézést ha valakit kihagytam, de az összes ilyen bandáét nagyon szívesen. Sőt, a bandavezéreket is. Ha valamelyik hangoskodik emiatt, akkor mehetne utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!