Október 23-án megint zászlót égettek, ezúttal épp egy zsinagóga előtt. Adódik a kérdés: neked melyik zászló van annyira a bögyödben, hogy lelocsolnád a Zippo-töltővel?
Nem tartozom a csőcselékhez, és soha nem égetnék zászlót!
2012. okt. 30. 10:02
2/15 anonim válasza:
Semmilyet. Mindegyik zászlónak jelentősége van valaki számára, és nincs jogom (se indíttatásom) bárkinek is a lelkébe gázolni!
2012. okt. 30. 10:04
3/15 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen elmebeteg, hogy a nézeteimet így fejezzem ki. Ez a Közel-Keleten lehet nagy divat, de értelme nincs túl sok.
2012. okt. 30. 10:05
4/15 anonim válasza:
A felháborodást megértem!
Én ugyanakkor nem égetnék zászlót mert azt csak egy náci identitású és iskolázatlan csőcselék csinálja nálunk!
Sok jobbikos is elítéli!
Ugyanakkor sajnálatos hogy a Jobbik erőszakos, agresszív szárnya egyre erősebb és lassan már nem a mérsékeltek hanem ők vannak túlsúlyban és ők a meghatározóak!
Rossz irány a csőcseléknek kedvezni de hát amelyik irányba akarnak arra mennek...
2012. okt. 30. 10:08
5/15 anonim válasza:
Bármilyet, mert piromániás vagyok.
2012. okt. 30. 10:09
6/15 Antimod válasza:
Semmilyet. Minek égessek zászlót? Egyikkel sincs semmi bajom, a zászló egy szimbólum, nem vélemény és nem ellenség.
2012. okt. 30. 10:51
7/15 anonim válasza:
Eszkimó zászlót!
2012. okt. 30. 11:32
8/15 anonim válasza:
Minek? Hogy elmondhassam magamról, hogy júj milyen kemény vagyok, hogy meggyújtottam egy ország nemzeti szimbólumát? Meg hogy júj de mennyire utálom őket ... Nem érzek rá késztetést. Olyasmi, mint könyvet égetni a tartalma miatt, barbarizmus. Ennél szerintem mi magyarok többek vagyunk.
Egyébként is primitív hozzáállás egy országot egészében utálni.
(Kellemesen meglepett, hogy 7-ből még senki nem nyögte be Izraelt...)
2012. okt. 30. 11:39
9/15 anonim válasza:
Nem égetnék zászlót, ahogy nem égetnék könyvet sem. Soha
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!