Várható egy újabb világháború? Ha igen, mik lennének az okai?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 11:36
1/11 anonim válasza:
Ez csak találgatás, de megeshet hogy lesz háború. Ha visszagondolunk a történelemre minden válság háborúval ért véget, és mivel most is válságos idők vannak nincs kizárva hogy lesz egy újabb háború. Nem biztos hogy világháború lesz lehet csak európai, de még az sem biztos.
2/11 anonim válasza:
Oka::1001 lehet. A Szarajevó-i gyilkosság,a német parlament felgyújtása,STB.
3/11 anonim válasza:
Szerintem lesz. Tényleg rengeteg oka lehet. Bármikor történhetnek váratlan dolgok a nagyvilágban ami kiválthatja.
4/11 anonim válasza:
Ugyanmár, váratlan dolgok nem okoznak világháborút. Max okot szolgáltathatnak rá. De ha az igény már megvan, és csak egy ok kell, akkor már felmerül a gyanú, hogy nem is annyira váratlan volt az a váratlan dolog.
5/11 anonim válasza:
A harmadik világháború a közmunkások szabadságharcával fog kezdődni, melyet megbecsülésükért vívnak meg.
6/11 anonim válasza:
Várható hát. Oka, mint mindig, a pííííz lesz.
7/11 anonim válasza:
Köszönjük 55%-os nálad a közmunkások a világ hősei. Nem is értem, hogyan lehettünk meg eddig nélkülük...
8/11 anonim válasza:
Sehogy. Eddig sem nélkülük voltál meg. Nélkülük már nem is élnél.
9/11 anonim válasza:
Jajj tudjuk tudjuk, a közmunkások tartanak minket életben. Hagyjuk már.
A másik kérdésnél már más is leírta: szerencsére nincs minden kórház tele közmunkással, a külföldi zöldséget meg nem a közmunkás termeli meg.
Termelnek 1-1 falu közétkeztetéséhez, de az országot (az álmaitokkal ellentétben) nem ti látjátok el, nem miattatok forog a Föld. Sajnálom...
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Lehetséges az Orbán fogja kiváltani. Akár a belügyben akár a külügyben végzett munkájukat nézve illetve az a hataloméhesség ami lakozik benne, valamint az hogy mindenre és mindenkire tekintetlen! Biztosan sokan butaságnak tartják,de én hiszek "Nostradamus jóslatában miszerint a "délről jött ember" valószínű ő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!