Nem. A magyarokat olyan birkákká nevelték, hogy tűrnek a végtelenségig.
2009. aug. 14. 20:22
23/27 anonim válasza:
Előző vagyok: de azért jó lenne elintézni a cigányokat.
2009. aug. 14. 20:22
24/27 anonim válasza:
Remélem, hogy nem! Miért nem lehet békességben élni egymás mellett. Minden nemzetiségben vannak jó és rossz emberek, sajnos egyre több ilyen példát tudnék mondani. Már az oviban is tanulja a kislányom a megkülömböztetéseket, hogy "ez cigány, ez magyar.." de ha ezt hallom prbálom neki elmagyarázni, hogy nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember. Ideje lenne jó példát mutatni a gyerekeinknek, hogy szebb jövő várjon rájuk.
Nem vagyunk romák, vannak dolgok amikkel nem értek egyet, lásd igazságszolgáltatás, amikor is rasszizmusra hivatkozva kivonnak embereket a felelősség alól... meg hogy kidobott pénz amikor lakáshoz juttatják a romákat és nem marad semmi a szép új házakból,... nekünk mindenért meg kellett dolgoznunk az utolsó tégláig az otthonunkban...
2009. aug. 17. 08:58
25/27 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy ezt nem egy cigány írta aki felméri az ellentábort? :D egyébként én olyan iskolában voltam 8 évig ahol cigányuralom volt, szabadon garázdálkodtak, verekedtek, a tanárok is nekik "csicskultak" örülök hogy végre kiléphettem abból a világból de ha így folytatják utolérnek mindenhol, ha a köv. 2 évben nem is de még ebben az évtizedben szerintem lesz egy komolyabb összecsapás, lásd : akik írtják a cigányokat, tele van velük a hírek, persze lehet más okból... de mindd cigány... én remélem nem kapják el ezeket, én úgysem vagyok veszélyben és senki sem aki közel áll hozzám
2009. aug. 17. 11:26
26/27 anonim válasza:
Csak nem...
Inkább kibékülhetnénk már végre!
2009. aug. 17. 15:38
27/27 anonim válasza:
Nem tom szerintem 50% az esély rá h lesz de remélem lesz mert akkor nem fogják büntetni ha szétverjük őket (remélem sok meg is fog dögleni közülük).de ha lesz ilyen polgárháború akkor utána biztos h kitelepítik őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!