Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szer (i) ntetek lesz polgárháb...

Szer (i) ntetek lesz polgárháború a cigányok és a magyarok közöztt az elkövetkező 2 évben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 01:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
remélem nem, de ha véletlen mégis, akkor elkezdem gyártani a nyílvesszőket és betanítom a lovat, hogy ne féljen a tömegtől :) Árpád apánk vére vagyok, lovasíjász...és nagyon jól célzok ;)
2009. aug. 10. 13:28
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

08.51-es!

És annak mi értelme volt ami Olaszliszkán történt? És annak ami itt a városomban, Veszprémben? Kicsit azért nézzük már meg a másik oldalt is, ne legyen már hogy sajnálni kelljen őket...

2009. aug. 10. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy lesz, én valószínűnek tartom. Ennek előjelei a mostani provokációk. Állítólag ősztől még nagyobb provokációk várhatóak, és aztán megpróbálják a magyarokat és a cigányokat egymásra uszítani. De akkor ne felejtsük el a zsidókat is lőni, mert a végén ők röhögnének a markukba!
2009. aug. 10. 21:45
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már, most is röhögnek.

Amúgymeg remélem lesz.

Véres lesz a harc, de az út végén a szabadság. El fog folyni sok vér, könny és izzadtság. Lerázzuk a bilincset mit ránk rakott a rendszer, szabad lesz Európa, szabad lesz mégegyszer.

Ezzel az Archívum idézettel elmondtam mindent, a kérdésre válaszolva persze.

2009. aug. 10. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:
20%

08:51-es vagyok

Nem írtam,hogy sajnálni kellene őket,de nem kis cigány gyerekeket,meg Dolgozó cigány asszonyt kellene megölni.Veszprémi vagyok én is, hát itt alapból alig vannak romák úgyhogy nem tudom mi a gond, de gondolom a marian kozmás dologra gondoltál aminek oka volt állítólag. ennyi, többet inkább nem szólók ezekhez a témákhoz,de már kur.va idegesítő,hogy mindig a cigányokat kell ócsárolni, ha békén hagyná őket mindenki akkor nem lázadnának ennyire hadd éljenek már a segélyből meg családiból nyugodtan kit érdekelnek,sosem fognak megváltozni ők ilyenek ez van ezt kell elfogadni,úgysem lehet mit tenni a cigány bűnűzés ellen,de még sorolni lehetne,hogy mennyi roma pontosan a származása miatt nem kap munkát....................stb.

2009. aug. 11. 00:14
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

"úgysem lehet mit tenni a cigány bűnűzés ellen"

Ja, minek eszünk úgyis megéhezünk? De magad montdtad ki az igazat, veszprémben alig van, nem találkozol velük, akkor honnan tudod milyenek? mit csinálnak?....ezért kérlek ne okíts másokat, én faluban élek, tudom milyenek. Neked a cigánybűnözés egy fogalom, amiről a tévében beszélnek hetente kb egyszer "csúnya jobbikosok"; nekem pedig egy jelenség, amivel szembesülök mindennap amikor reggel átmegyek a boltba, és hajnali 6-kor 7-8 részeg cigány tántorog a bolt előtt, olyanokat üvöltözve nővéremnek, hogy "de megb.sználak". Ja, és mellesleg visszaszólni is alig mer az ember, mivel egyből megkapja a fenyegetést a kancigány feleségétől, aki 3 évet ült gyilkosságért (3!) hogy "el lesz vágva a torkod parasztg.ci". Ezeket nem én találom ki, a környékünkön ez folyik. 20 éve ez a környék a falu legszebb környéke volt, beköltözött pár cigánycsalád, a magyar öregek meghaltak időközben, a házaikba azoknak is cigányok költöztek, kb 8 éve olyan az utca mint a hányás. Régen minden este kiült az ember beszélgetni a padra a szomszédokkal, ma az ember ki sem megy inkább az utcára, mert ma nem beszélget senki a padoknál, viszont minden 5 méteren szipuzó, italozó, dohányzó, lopott árukkal bizniszelő ciágnyokba botlik az ember. Éjjel cipelik amit loptak, már nem is nagyon szégyenkezve. Ja és mellesleg mindenkit gondolkodás nélkül lek.rváznak, le parasztg.ciznek, csak azért mert ránézel.

Hogy nem minden cigány ilyen? Akikkel eddig találkoztam az mind ilyen volt. Hogy most agyonlőttek megint 1 ártatlan cigányt? Istenem, honnan mondod meg te Veszprémből h Kislétán ki volt ártatlan és ki nem, 700 km messziről?

És ha ártatlan volt? Jó, tegyük fel ő egy becsületes cigány volt (megnézném azért az olyat!), és lelőtték, hát istenem, a cigányság harcolta ki magának ezt a nagy gyűlöletet. Hogy esetleg nem volt bűnözőcigány? Miért, Szögi Lajos talán fasiszta pártfunkcionárius volt? És ő is meghalt, mégsem tűztek ki 100 milliót a gyilkosok fejére...

Nem akarlak megbántani, előző válaszoló, de nekem városi jampik ne magyarázzanak arról, hogy milyen az élet, meg hogyan merre a cigányokkal, főleg olyanok akik mutatóban látnak csak...

2009. aug. 11. 09:43
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

veszprémi válaszoló!

Nem tudod ismered-e ott a magas házat. Amibe beköltöztették a cigókat, azok lepusztították? Már korlát sincs, mert eltüzelték, az összes közművet már kikötötték. A sz@ros pelenkát dobálják ki az ablakon. Ha szerinted ez a társadalmilag elfogadott viselkedés, akkor gratulálok!

2009. aug. 11. 10:29
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

megint 08:51 es vagyok

onnan tudom,hogy milyenek,hogy még csak nem régen költöztem veszprémbe,eddig az alföldön laktam ahol nem kevés cigány lakik.ja mondjuk tudom,hogy a veszprémi cigányok elég gázok, de nincsenek annyian, mint az alföldön úgy inkább örüljetek.Ja meg akadj le rólam nem kell le pontozni csak azért,mert én nem szidom az összes cigányt. A ti nyomorult életetekre utal az,hogy csak a cigányokkal vagytok elfoglalva. Nem kéne meg kérdő jelezni,hogy honnan tudnám milyenek a cigányok ahol én laktam nem is olyan régen ott a falu felét romák tették ki és nem volt velük gond,esetleg ritkán egy betörés,meg cigány asszonyok egymással ordítoztak de ennyi ezt nehogy már jobban tudd.egyszerűen csak féltek a cigányoktól ahogy írtad a nővéredet is, el kell őket hajtani a ku.rva életbe ha beszólnak,kit izgat mennyit ült az a cigány nő,te mért ezzel foglalkozol? Ilyen jó a társaságod?

2009. aug. 11. 11:12
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Most idézek ismét: "esetleg ritkán egy betörés,meg cigány asszonyok egymással ordítoztak"

Ha szerinted ez társadalmilag elfogadott viselkedésmód akkor gratulálok

2009. aug. 11. 12:53
 20/27 anonim ***** válasza:
17%
Nem,nem elfogadott nem is írtam ilyent, de még mindig jobb,mint az olyan mocsok fajta amelyik családon belül basz.ik mindenkivel,meg havonta egyszer fürdenek, a segélyt elgépezik,elverik baromságokra utána meg éheznek.Nem akarok senkivel vitatkozni ezen, aki alapból fajgyülölő annak teljesen mindegy,hogy vannak normális cigányok is,mert azokat is utálja, de mindegy,hogy ki mennyire utálja őket,mert ettől még nem lesznek kevesebben,nem fog az összes elmenni dolgozni, és nem csak két gyereket fognak szülni az 5-10 helyett.A sok utálkozással csak azt éri el az ember,hogy méginkább barom módra fognak viselkedni. Nem védeni akarom őket sem sajnálni csak békén hagyni.
2009. aug. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!