Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mekkora az esélye,...

Szerintetek mekkora az esélye, hogy Magyarország Orbán vezetésével Európa gazdasági központjává váljon?

Figyelt kérdés
Szerintem meg van az esélye. Mindenki lehurrogja Orbánt miközben csak teszi a dolgát. Mindenki a megszorításokon liheg. A megszorítások a jövő alapját szolgálják. Megerősödött a Ft is. Szerintem, ha még 2-szer megválasztanánk 4 évre akkor Magyarországot vezető Európai nagyhatalmak egyikévé tenné, ha nem a vezetővé. Sőt megmerem kockáztatni, hogy az EEÁ megalakulásával Orbán lenne a vezető és Budapest lenne a központ, nem pedig Brüsszel.

2012. okt. 20. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, kérdező te nem minimálbérből élsz? Mert akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.
2012. okt. 20. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanakkora esélye van, mint annak, hogy két hét alatt közbiztonság és egymillió új munkahely keletkezzen. Vagy mint amekkora annak, hogy - a miniszterelnökúr szívéhez közel álló terület - a magyar fociválogatott jövőre EB-t nyerjen. (Nem lesz EB? Na, erről van szó.)
2012. okt. 20. 23:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Szerinted lesz kivel? - ha csak az ilyen magadfajta gondolkodású marad az országban? Az iskolázottabb fiatalok mind elmennek, csak az ilyen buták tudnak hinni az "orbánizmusban"! Apropó! Te befizettél már az -"ország mentő alapba"? Egyáltalán itt élsz te ebben az országban? Vagy beépített ember vagy? Légyszíves, mond olyan intézkedést a két évből, ami pozitív hatása érezhető! De ha gondolod, a negatívakat tudnám sorolni napestig! Csak azt nem értem, hogy Orbán hol volt a történelem órákról, mert /- igaz, nem dakota közmondás,/ de-az okos ember a más kárából tanul!- A DIKTÁTOROK csúfosan végezték!
2012. okt. 21. 06:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg abba az irányba tartunk, hogy 10-15 év múlva Európa egyik legszegényebb állama leszünk.

Viktor megszorításai nem egy koherens, növekedésösztönző gazdaságpolitika részei, hanem csak a 2014-es választásokig való időnyerést szolgálják. Ez nem vezet sehova.

2012. okt. 21. 09:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki lehurrogja Orbánt miközben csak teszi a dolgát"

De milyen rosszul.

"Mindenki a megszorításokon liheg"

Nem a megszorítások tényét, hanem a mikéntjén.

Bajnai is megszorított: nyugdíjkorhatárt emelt, nyugdíjat fagyasztott be, elvette a 13.havi nyugdíjat, képviselői fizetéseket csökkentett, köztisztviselők fizetését fagyasztotta be, elvette 13. havi juttatásukat, stb. Jó és okos döntéseket hozott.

Ezzel szemben Orbán visszamenőleg bankadóztat (ezzel veszteségessé téve a szektort, befagyasztva a hitelezést, visszaejtve a gazdaságot és növelve a munkanélküliséget), szektorális különadóztat , jegybank és médiát kormányfüggővé teszi (diktátor módra), kommunista módon államosít (magánnyugdíjpénzek ellopása) - és amikor nagyon kell a pénz akkor beszedi olyan adókból, ami a kis keresetűeket sújtja.

"Szerintem, ha még 2-szer megválasztanánk 4 évre akkor Magyarországot vezető Európai nagyhatalmak egyikévé tenné, ha nem a vezetővé"

Mindjárt az Univerzum urává, nem? :-)

2012. okt. 21. 11:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkora esélye van ennek, mint annak, hogy fogok egy ásót, ások egy alagutat, oszt kész lesz a 5-ös metró...
2012. okt. 21. 15:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyan emberek vezetésével érhetünk el eredményeket akik tiszteletben tartják azokat a polgárokat akik megszavazták őket!Csak azok akik az adófizetők pénzét nem saját célra használják és a befektetéseknél alapos vizsgálat lenne!Csak olyan aki nemcsak ismeri hanem betartja a törvényeket és biztonságot tud nyújtani arra,hogy mindenkivel betartatja! Csak az aki a bevételt hozó munkahely megteremtésében gondolkozik és nem abban,hogy az adófizetők terhére több állami státuszt létrehozzon!!Csak az aki felvásárlók részére megállapít egy árrést!!Csak az aki kimondja a munkát annak kell elvégezni aki felvállalta!!

Az orbánnal mi csak legfeljebb futballpályák sokaságát tudnánk építettni,a pályázatokat megszállták a rokonok,barátok hadserege,egyre többen,többször lopja ezt a szegény országot vele együtt a népet!

2012. okt. 23. 06:36
 18/20 anonim ***** válasza:
15%
EGYETÉRTEK KÉRDEZŐ!
2012. okt. 24. 13:15
 19/20 anonim ***** válasza:
26%

Én 22 év alatt most élek a legrosszabbul! Nekem ez az elmúlt 5 év katasztrófa volt például anyagilag is!

De ez már az MSZP idején is így volt! Ott is voltak sajnos szegény emberek,és éhező gyermekek! Nagyon igazságtalan 100%-ig mindent Orbán Viktor számlájára írni!

Aki egy kicsit jártas a politikában,annak tudnia kell,hogy 2002-ben sokkal,de sokkal jobb volt a szénánk,mint most!

És hogy egy példát említsek! 2002-ben 53%, 2010-ben 80% fölött volt az államadósság! Ebbe a hónapban 5-600 milliárd forint ment törlesztésre,és ez mind mehetne a gazdaságba,vagy fizetés,nyugdíjemelésre!!!! És ezt az előző kormányok vették fel!

Még Fodor Gábor,és sokan mások is elismerik,hogy a Fidesz rossz helyzetben vette át az országot!

Nem 2 év alatt fogják rendbe tenni,ez 100%!

2012. okt. 24. 13:21
 20/20 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Kérdező!

Én is úgy látom,hogy megvan az esélye,de az még évek!

Nekem az nagyon tetszik,hogy az MSZP rontotta el a gazdaságot,és most egyesek azt várják vissza,aki/k miatt baj van!

Amit az MSZP elrontott,azt most a Fidesz nyakába varják maximálisan egyesek!

2012. okt. 24. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!