Szerintetek mekkora az esélye, hogy Magyarország Orbán vezetésével Európa gazdasági központjává váljon?
Jelenleg abba az irányba tartunk, hogy 10-15 év múlva Európa egyik legszegényebb állama leszünk.
Viktor megszorításai nem egy koherens, növekedésösztönző gazdaságpolitika részei, hanem csak a 2014-es választásokig való időnyerést szolgálják. Ez nem vezet sehova.
"Mindenki lehurrogja Orbánt miközben csak teszi a dolgát"
De milyen rosszul.
"Mindenki a megszorításokon liheg"
Nem a megszorítások tényét, hanem a mikéntjén.
Bajnai is megszorított: nyugdíjkorhatárt emelt, nyugdíjat fagyasztott be, elvette a 13.havi nyugdíjat, képviselői fizetéseket csökkentett, köztisztviselők fizetését fagyasztotta be, elvette 13. havi juttatásukat, stb. Jó és okos döntéseket hozott.
Ezzel szemben Orbán visszamenőleg bankadóztat (ezzel veszteségessé téve a szektort, befagyasztva a hitelezést, visszaejtve a gazdaságot és növelve a munkanélküliséget), szektorális különadóztat , jegybank és médiát kormányfüggővé teszi (diktátor módra), kommunista módon államosít (magánnyugdíjpénzek ellopása) - és amikor nagyon kell a pénz akkor beszedi olyan adókból, ami a kis keresetűeket sújtja.
"Szerintem, ha még 2-szer megválasztanánk 4 évre akkor Magyarországot vezető Európai nagyhatalmak egyikévé tenné, ha nem a vezetővé"
Mindjárt az Univerzum urává, nem? :-)
Csak olyan emberek vezetésével érhetünk el eredményeket akik tiszteletben tartják azokat a polgárokat akik megszavazták őket!Csak azok akik az adófizetők pénzét nem saját célra használják és a befektetéseknél alapos vizsgálat lenne!Csak olyan aki nemcsak ismeri hanem betartja a törvényeket és biztonságot tud nyújtani arra,hogy mindenkivel betartatja! Csak az aki a bevételt hozó munkahely megteremtésében gondolkozik és nem abban,hogy az adófizetők terhére több állami státuszt létrehozzon!!Csak az aki felvásárlók részére megállapít egy árrést!!Csak az aki kimondja a munkát annak kell elvégezni aki felvállalta!!
Az orbánnal mi csak legfeljebb futballpályák sokaságát tudnánk építettni,a pályázatokat megszállták a rokonok,barátok hadserege,egyre többen,többször lopja ezt a szegény országot vele együtt a népet!
Én 22 év alatt most élek a legrosszabbul! Nekem ez az elmúlt 5 év katasztrófa volt például anyagilag is!
De ez már az MSZP idején is így volt! Ott is voltak sajnos szegény emberek,és éhező gyermekek! Nagyon igazságtalan 100%-ig mindent Orbán Viktor számlájára írni!
Aki egy kicsit jártas a politikában,annak tudnia kell,hogy 2002-ben sokkal,de sokkal jobb volt a szénánk,mint most!
És hogy egy példát említsek! 2002-ben 53%, 2010-ben 80% fölött volt az államadósság! Ebbe a hónapban 5-600 milliárd forint ment törlesztésre,és ez mind mehetne a gazdaságba,vagy fizetés,nyugdíjemelésre!!!! És ezt az előző kormányok vették fel!
Még Fodor Gábor,és sokan mások is elismerik,hogy a Fidesz rossz helyzetben vette át az országot!
Nem 2 év alatt fogják rendbe tenni,ez 100%!
Kedves Kérdező!
Én is úgy látom,hogy megvan az esélye,de az még évek!
Nekem az nagyon tetszik,hogy az MSZP rontotta el a gazdaságot,és most egyesek azt várják vissza,aki/k miatt baj van!
Amit az MSZP elrontott,azt most a Fidesz nyakába varják maximálisan egyesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!