Magyarországon a filmek tényleg állami támogatásból készülnek?
azért vannak egész jó kis magyar mozik is.újabbak között is.
én 20 vagyok de szívesen néznék régebbieket is...ha adnák,de nem adnak le ilyesmiket.
Indul a bakterház,Tanú,Taxidermia!Ezeken kívül más nem jut eszembe.
Ja a sokszázmilliós tutibukta kisvukk 2.Valaki szép palotát építhetett belőle.
08-07 22:33-as vagyok, hát azért még bőven készültek jók. Kontroll pl., díjat is nyert, Csak szex és más semmi szintén nagy siker volt, simán visszahozta az árát. A miskolci Boni és Klájd szintén nagyon jó, vagy éppen Bacsó Péter utolsó filmje, a Majdnem szűz, szerintem egy hihetetlenül jó film, bár persze nem az az agyon reklámozott tömegfilm. Hirtelenjében ezek jutnak eszembe, és szerintem nagyon jól teszi az "állam" hogy támogatja ezeket a filmeket. Rengeteg olyan magyar film van, amiről külföldön is azt mondják a kritikusok, hogy ha mondjuk amerikában csinálták volna meg, amerikaiak, akkor már világhírű lenne, mert annyira jó.
Kéretik nem fikázni a magyar filmeket, nem az alkotók tehetnek arról, hogy nem kap minden jó film akkora nyilvánosságot, és ezért kevés emberhez jut el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!