Hogy van az, hogy ebben az országban az ingyenélő putri-kisebbség (tisztelet a kivételnek) mindent megkap, de a tisztességes ember még addig se kap támogatást, míg munkát talál, ha a tudta nélkül nem jelentik be, és az első betegségnél kirúgják?
A TB-vel kapcsolatban írnék. Szociális alapon jár a TB (ha megítélik), a helyi polgármesteri hivatalban kell jelentkezni, kitölteni egy kérdőívet. De ez is szabva van, hogy kinek. Tehát ha a párod dolgozik és X összeg felett keres, akkor neked nem jár, de érdeklődj utána, lehet jár neked is
sok sikert
Túlzásokba estek.
Azért mert cigány, senki sem kap pénzt manapság.
Azokat a milliókat levetíted egy főre, olyan nyomorúságos összeg lesz, hogy be sem tud rendesen vásárolni belőle a gyerekeinek, mert arra talán kap valamit.
Ha a számlát meg valaki sokáig nem bírja fizetni, végrehajtót küldenek rá és megháromszorozódik az adóssága, aztán elárverezik a lakást és mehet a híd alá.
Én sem vagyok gazdag sajnos, még soha semmilyen támogatást nem kaptam. Igaz nem is kértem, csak küszködök, mert tudom másoknak még rosszabb és egyre kevesebb az erre szánt pénz.
Ne a nyomorultnak lökött filléreket sokald, ha a saját sorsod keserves. Azzal nem segítesz magadon. Mert más nem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!