Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy ebben az...

Hogy van az, hogy ebben az országban az ingyenélő putri-kisebbség (tisztelet a kivételnek) mindent megkap, de a tisztességes ember még addig se kap támogatást, míg munkát talál, ha a tudta nélkül nem jelentik be, és az első betegségnél kirúgják?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 12:04
1 2
 11/17 anonim válasza:
11%
Ők is ugyanazokat a támogatást kapják,mint mi családi pótlék,álláskeresési támogatás stb.Szerintem nincs különbség.
2009. aug. 7. 15:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Van fedél a fejük fölött, nem kell aggódniuk az étel miatt, nekem nem adnak munkanélkülit, mert csalt a munkáltatóm, és még egy évet kell várnom, mire az ügy végére ér a kivizsgálás az APEH-nél.
2009. aug. 7. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:

A TB-vel kapcsolatban írnék. Szociális alapon jár a TB (ha megítélik), a helyi polgármesteri hivatalban kell jelentkezni, kitölteni egy kérdőívet. De ez is szabva van, hogy kinek. Tehát ha a párod dolgozik és X összeg felett keres, akkor neked nem jár, de érdeklődj utána, lehet jár neked is

sok sikert

2009. aug. 7. 17:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok, gyerekem sincs.
2009. aug. 7. 17:58
 15/17 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Én is roma vagyok,én se kaptam soha semmilyen segélyt mindig,vissza utasitotak.Valamilyen ki fogásal:egy gyerekem van vagy ,dolgozni járok mindig volt valami ki fogás.Most 14-évi munka után elkűltek ,most nem tudom milyen ki fogást találnak.Csak azt nem értem hogy a segélyekből hogy lehet megélni.Mert nekűnk dolgozunk és még is nehéz fizettni a gáz, villany meg stb.Mért ilyen embereket kell támogatni akik soha az életben nem dolgoztak.Meg lakást adni nekik,hogy tőnkre tegyék egy honap allat.Mi meg dolgozunk egész életűnkbe hogy legyen lakásunk ők meg meg kapják ingyen.És nem fizettik a számlákat.
2009. aug. 7. 18:37
 16/17 A kérdező kommentje:
18:37 - Tudod, mi a szánalmas? Hogy én panelban lakom, és itt is vannak, akik nem fizetik rendesen a számlákat, és azoknak a lakóknak a költségeit toldják meg a nemfizetők költségeivel, akik tisztességesen fizetnek mindig, hogy a ház ne adósodjon el.
2009. aug. 7. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Túlzásokba estek.

Azért mert cigány, senki sem kap pénzt manapság.

Azokat a milliókat levetíted egy főre, olyan nyomorúságos összeg lesz, hogy be sem tud rendesen vásárolni belőle a gyerekeinek, mert arra talán kap valamit.

Ha a számlát meg valaki sokáig nem bírja fizetni, végrehajtót küldenek rá és megháromszorozódik az adóssága, aztán elárverezik a lakást és mehet a híd alá.

Én sem vagyok gazdag sajnos, még soha semmilyen támogatást nem kaptam. Igaz nem is kértem, csak küszködök, mert tudom másoknak még rosszabb és egyre kevesebb az erre szánt pénz.

Ne a nyomorultnak lökött filléreket sokald, ha a saját sorsod keserves. Azzal nem segítesz magadon. Mert más nem segít...

2012. szept. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!