Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan csak legyintenek egyet, és azt mondják, hogy hülyeség, de szerintem érdemes elolvasni, és az első videót megnézni.

Az utóbbi években én is észrevettem, hogy már abnormális módon van tele csíkokkal az égbolt, ami órákon át ott marad. A sima kondenzcsík szinte rögtön eloszlik.

Szerintetek igaz, hogy chemtraillel permeteznek minket? Azt írják, hogy az Usa és Németország elismerte, hogy történik egyfajta permetezés, de ez a Föld érdekeit szolgálja. (na persze)

[link]

2012. okt. 10. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Ki mondta hogy rögtön eloszlik?Nem feltétlen.Ritkán még az is előfordul hogy fél óráig ott marad,de NEM órákig!

Tudom hogy csak azért mert valaki magas beosztottságú nem jelenti azt hogy az igazat mondja,de azért az már mégis valami hogy szakemberek beszélnek ebben a videóban akiknek nem is egy diplomájuk van.Ennyi erővel senkinek se kéne hinni,főleg nem azoknak akik az állam érdekeit védik

Megjegyezném hogy volt szenátorok és politikusok nyilatkoztak erről,nem választás előtt állók,ilyen dolgokkal nem is kampányolnak,megse nyernék a választásokat de ha esetleg mégis akkor kicsinálnák mint John F Kennedyt

Nem feltétlen úgy juttatják a levegőbe az alumíniumot és báriumot ahogyan te leírtad,esetleg arra nem gondoltál hogy külön tartályok vannak a repülőben amikből eresztik a mérget?

2012. okt. 11. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
arrol meg a világon lévö 5000pilota és 30ezer repülögép karbantartó és még legalább 50ezer szerelö is tudna és nemcsak 5-8ember pufogtatná ezt a hírt
2012. okt. 11. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ésszerű h. egy max 30-40 méter széles csík befolyásolja több négyzetkilométer kiterjedésű terület időjárását! ami lehullik az újra elpárolog és visszaáll a korforgás megy tovább nem lehet megfékezni ... és azt h. az adott légtömegek merre haladnak azt a légnyomás határozza meg ...
2012. okt. 11. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
+ ott a HAARP. Ha ennek csak a fele igaz, lehúzhatjuk a rolót.
2012. okt. 11. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!