Ti mit gondoltok erről?
Tudom, sokan csak legyintenek egyet, és azt mondják, hogy hülyeség, de szerintem érdemes elolvasni, és az első videót megnézni.
Az utóbbi években én is észrevettem, hogy már abnormális módon van tele csíkokkal az égbolt, ami órákon át ott marad. A sima kondenzcsík szinte rögtön eloszlik.
Szerintetek igaz, hogy chemtraillel permeteznek minket? Azt írják, hogy az Usa és Németország elismerte, hogy történik egyfajta permetezés, de ez a Föld érdekeit szolgálja. (na persze)
Ki mondta hogy rögtön eloszlik?Nem feltétlen.Ritkán még az is előfordul hogy fél óráig ott marad,de NEM órákig!
Tudom hogy csak azért mert valaki magas beosztottságú nem jelenti azt hogy az igazat mondja,de azért az már mégis valami hogy szakemberek beszélnek ebben a videóban akiknek nem is egy diplomájuk van.Ennyi erővel senkinek se kéne hinni,főleg nem azoknak akik az állam érdekeit védik
Megjegyezném hogy volt szenátorok és politikusok nyilatkoztak erről,nem választás előtt állók,ilyen dolgokkal nem is kampányolnak,megse nyernék a választásokat de ha esetleg mégis akkor kicsinálnák mint John F Kennedyt
Nem feltétlen úgy juttatják a levegőbe az alumíniumot és báriumot ahogyan te leírtad,esetleg arra nem gondoltál hogy külön tartályok vannak a repülőben amikből eresztik a mérget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!