Ti mit gondoltok erről?
Tudom, sokan csak legyintenek egyet, és azt mondják, hogy hülyeség, de szerintem érdemes elolvasni, és az első videót megnézni.
Az utóbbi években én is észrevettem, hogy már abnormális módon van tele csíkokkal az égbolt, ami órákon át ott marad. A sima kondenzcsík szinte rögtön eloszlik.
Szerintetek igaz, hogy chemtraillel permeteznek minket? Azt írják, hogy az Usa és Németország elismerte, hogy történik egyfajta permetezés, de ez a Föld érdekeit szolgálja. (na persze)
Itt még röbb kép is látható, és a svéd zöldek már kűzdenek ellene.
Ha lenne ilyesmi akkor azt vkinek MET, talajtani intézetben v. vhol feltűnt volna a változás? benzinbe belekevernének szennyezőket olcsóbban megtudnák oldani a történetet nem?
Ha ezzel az időjárt akarják befolyásolni akkor :
Felhőképződést nem nagyon lehet befolyásolni a frontok vonalak nagy kiterjedésűek és irányukat a légnyomás fogja befolyásolni ... kis területen eltudom képzelni h. esetlen kondenzcsírákat ledobva csökkentik a jég kockázatának esélyét ...
mert egyre több az az ember aki a mesterséges szinezékektöl és a kati meg zsuzsi nevü szintetikus cuccoktol agylágyulás kapott és enne ka pszhidrop szerek hatása alatt összesküvés elméleteket és hamis teoriákat gyárt..
hülyeséget félretéve régen is voltak bolond emberek. csak a sajto nem adott nekik teret.. most meg azsrt el kell adni. ahoz meg mind 2 oldalon hülyékre van szükség..
lásd maya naptár.. közeledünk a decemberhez egyre kevesebb betépett pörög rajta. mert tudják hogy ugyse lesz semmi.. de 3évig jo volt szopatni vele a világot
Az összes buta birkának üzenem aki ide írt kételkedve
SZAKEMBEREK,SZENÁTOROK,POLITIKUSOK beszélnek ezekről a dolgokról BIZONYÍTÉKOKKAL alátámasztva
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo
Ha ezek után se hiszitek el a dolgot akkor tényleg reménytelen a helyzet,titeket teljesen átprogramozott a média,úgy irányít titeket mint egy bábut
Ezek nem összeesküvés elméletek EZEK ÖSSZEESKÜVÉS TÉNYEK!
De tudom,ami nem hivatalos verzió az már konteó csak az igaz amit az RTL klub híradójában láttok
a kondenzcsík nem oszlik el rögtön.
"Ha a repülési magasságban jelen van kellő mennyiségű víz, akkor a kis mikroméretű szemcsékre, amelyek a repülőgépből kiáramlanak, ez a víz kicsapódik, kifagy - ahogy normál felhőképződés során is a levegőben lebegő kis porszemcsék szolgálnak kondenzmagvakként."
8/8as pedig: attól még hogy egy magas beosztású ember mond valamit, az nem válik ténnyé. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!