Ti nem sajnáljátok a bosnyákokat hogy miket éltek át a szerb háborúban?
Boszniában éltem 5 évig ott is dolgoztam,először amikor kimentem nem tudtam bosnyákul de megkérdeztem angolul egy fickót hogy merre van jó kajálda és 20 km-en át követtem,pedig nem is arra ment volna de megmutatta elkísért odáig a saját kocsijával.
Sokszor volt a tv-bén ahogy a szerbek felsorakoztatták a bosnyákokat 2es sorban és 4et megöltek elvitették a holtesteit és megint 2-2...
Ártatlan civileket öltek,fiú gyerekeket hogy kihalljanak a bosnyákok,nőket erőszakoltak utána megölték...
http://www.youtube.com/watch?v=IxerMLtQNAw&feature=player_em.. itt egy rövid film.
Lefordítom : Elején fontolgatják hogy elmeneküljenek de nem mivel úgy is lelövik őket.Amikor megállnak a jobb oldali beszél a szakálassal hogy nem akartak semmit,szomszédok voltak és haverok gyerekkorukban együtt mentek suliba, és hogy ne öljék meg őket.
Erre a szakállas : Ki nem szarja le?Folyton gyilkoltunk titeket,első,második világháborúban és most is.Muszlimok vagytok az utolsó 100 évben rendeszeresen ölünk titeket.
ÉN NEM UTÁLOM A SZERBEKET SENKIT SE DE EZ AZÉRT GÁZ HOGY ILYET MŰVELTEK CSAK A VALLÁSUK MIATT?!!!
1. nézz utána az egész háborúnak és ne csak szóbeszédből értesülj
2. a háborút nagyrészt katonák művelték elnöki utasításra
3. az akkori államfők már rég meghaltak
4. a háború 20 éve volt, ergo aki ma él szerb, baromira nem tehető felelőssé azért amiért egy-két őrült 20 éve nekiállt háborúzni
4. a háborúban sosem csak egy fél van...
Dehogynem , én is elítélem, amit a szerb csapatok műveltek a muzulmán civil lakossággal, vagy ahogyan szétlövették Szarajevót.
Ettől függetlenül mindenkinek jobb lett volna, ha a bosnyákok nem akartak volna Bosznia-Hercegovinából muzulmán nemzetállamot csinálni, ami mind a szerbeknek,mind a horvátoknak érthetően elfogadhatatlan volt.
Bosznia-Hercegovinát ketté kellett volna osztani békésen Szerbia és Horvátország között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!