Miben és hol nyilvánul meg az Egységes Magyarország Mozgalom tevékenysége?
Az Egységes Magyarország Mozgalom nem politikai párt,hanem szimpla társadalmi,"népmozgalom".
Györkösék(MNA)azért hozták létre hogy benne egyesítsék vagy közelebb hozzák egymáshoz a hungarista szervezeteket,de legalább is hogy jobban összehangolják a különböző hungarista szervezetek(MNA,Pax Hungarica,Véres Kard,Blood and Honour Hungaria,Hungaria Skins,Fehér Ellenállási Mozgalom..és a többi)tevékenységeit(Sólyomtábor,Becsület Napja,politikai felvilágosító órák,megemlékezések,újságírás,internetes propaganda,megmozdulások,katonai kiképzések..stb).
Így életképesebbé,szervezettebbé,egységesebbé tegyék a hungarista "tábort".
Az Egységes Magyarország Mozgalom működését valahogy úgy kell elképzelni,hogy a különböző hungarista szervezetek,bár függetlenségüket megtartják,de csatlakoznak hozzá.A különböző hungarista szervezetek vezetői lesznek a Mozgalom vezetői,akik együtt megbeszélik,összeegyeztetik a tevékenységeiket.
Ez számunkra,mint külső szemlélő számára nem lesz feltűnő.Mert semmivel sem fognak többet vagy mást csinálni mint régebben.
Csak akik benne vannak ezekben a szervezetekben,azok fognak annyit észrevenni hogy szervezettebbé válik az egész.
Köszönöm a válaszod, de valamit nem értek:
"Mert semmivel sem fognak többet vagy mást csinálni mint régebben."
Akkor mi értelme az egésznek? És egyének ilyen formában nem is tudnak csatlakozni, hisz akkor a tagszervezetekhez kellene csatlakozni, nem pedig az EMM-hez. Vagy nem jól értem?
Mivel mozgalom,szerintem az egyének is simán csatlakozhatnak hozzá,amellett hogy egyéb szervezetek is csatlakoznak.
Talán azt rosszul írtam hogy nem tesznek többet majd,bizonyos hogy többet akarnak tenni.Ha el akarják érni a céljukat..
Sok kis mozgalomak nincs akkora súlya, mint egynek. Minél inkább tudnak közeledni egymáshoz, bizonyos ügyekben, minél inkább közös nyilatkozatot tudnak kiadni, annál inkáb szembetűnőbbek. Ezért hozták létre.
Röviden: "egységben az erő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!