Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miben és hol nyilvánul meg az...

Miben és hol nyilvánul meg az Egységes Magyarország Mozgalom tevékenysége?

Figyelt kérdés
Kicsit utánaolvastam ennek a mozgalomnak, azonban az MNA honlapjain kívül sehol nem találkozni velük, pedig (ahhoz képest) régóta működnek már. Találkozott már velük valaki valamilyen formában?
2009. aug. 4. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Úristen, te idióta!!! Miben nyilvánul meg a tevékenységük?! MOST ÖLTEK ÁRTATLAN ROMÁKAT!!!
2009. aug. 4. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Még csak nem is hallottam róluk.
2009. aug. 4. 19:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem jelented fel őket, ha így tudod, te IDIÓTA?
2009. aug. 4. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nagyjából semmiben, bár ha jól tudom szervezgetnek táborokat, de igazából teljesen súlytalanok. Nem is nevezhetőek új szervezetnek, csak most minden valóban szélsőjobboldali gittegylet a Jobbik sikerét akarja meglovagolni.
2009. aug. 4. 19:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy az MNA felügyeli megerősödéséig a mozgalmat (ez olvasható a jövőnk.infón), és az MNA pedig nem szereti a Jobbikot, szóval nem hiszem, hogy ezt akarnák kihasználni :)
2009. aug. 4. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Az Egységes Magyarország Mozgalom nem politikai párt,hanem szimpla társadalmi,"népmozgalom".

Györkösék(MNA)azért hozták létre hogy benne egyesítsék vagy közelebb hozzák egymáshoz a hungarista szervezeteket,de legalább is hogy jobban összehangolják a különböző hungarista szervezetek(MNA,Pax Hungarica,Véres Kard,Blood and Honour Hungaria,Hungaria Skins,Fehér Ellenállási Mozgalom..és a többi)tevékenységeit(Sólyomtábor,Becsület Napja,politikai felvilágosító órák,megemlékezések,újságírás,internetes propaganda,megmozdulások,katonai kiképzések..stb).

Így életképesebbé,szervezettebbé,egységesebbé tegyék a hungarista "tábort".

Az Egységes Magyarország Mozgalom működését valahogy úgy kell elképzelni,hogy a különböző hungarista szervezetek,bár függetlenségüket megtartják,de csatlakoznak hozzá.A különböző hungarista szervezetek vezetői lesznek a Mozgalom vezetői,akik együtt megbeszélik,összeegyeztetik a tevékenységeiket.

Ez számunkra,mint külső szemlélő számára nem lesz feltűnő.Mert semmivel sem fognak többet vagy mást csinálni mint régebben.

Csak akik benne vannak ezekben a szervezetekben,azok fognak annyit észrevenni hogy szervezettebbé válik az egész.

2009. aug. 4. 22:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, de valamit nem értek:

"Mert semmivel sem fognak többet vagy mást csinálni mint régebben."

Akkor mi értelme az egésznek? És egyének ilyen formában nem is tudnak csatlakozni, hisz akkor a tagszervezetekhez kellene csatlakozni, nem pedig az EMM-hez. Vagy nem jól értem?

2009. aug. 4. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel mozgalom,szerintem az egyének is simán csatlakozhatnak hozzá,amellett hogy egyéb szervezetek is csatlakoznak.

Talán azt rosszul írtam hogy nem tesznek többet majd,bizonyos hogy többet akarnak tenni.Ha el akarják érni a céljukat..

2009. aug. 5. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Sok kis mozgalomak nincs akkora súlya, mint egynek. Minél inkább tudnak közeledni egymáshoz, bizonyos ügyekben, minél inkább közös nyilatkozatot tudnak kiadni, annál inkáb szembetűnőbbek. Ezért hozták létre.

Röviden: "egységben az erő"

2009. aug. 5. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért az durva amikor valaki az MNA-t gittegyletnek nevezi...nema akarom szítani az ellentéteket, de a "kedves drága" Jobbik sehol nem volt amikor az MNA és PHM már régen működött...És nem ez a 2 szervezet akarja meglovagolni a Jobbik sikerét, inkább a Jobbik az, amelyik meg akarja lovagolni az előretört nemzeti érzéseket, csak elég rossz módszerrel (a demokráciának nevezett zsidó bábszínházban való részvétellel)
2009. aug. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!