IMF-nek, honnan van annyi pénze, hogy mindenkinek hitelt adjon?
187 orszag tagja az IMF-nek es mindegyik a gazdasagi sulya alapjan hozzajarul a mukodesehez (hitelezesehez)
A Jobbikos sajnos tényleg rosszul mondja!
Egyébként épp most volt vita abból hogy az oroszok többet adnának az alapba de nagyobb beleszólást is szeretnének. Most elég erősen Europa párti a segélyezés szerintük.
"Hol jelezte bárki is, hogy Jobbikos lenne? Zoltán, Zoltán... neked már sosem jön meg az eszed. :)"
Mert ismerem. ő is és én is írogatunk ide.
Az emberek százaléka alig változik. És valljuk be, még az én százalékommal sincs sok ember itt!
Innentől már csak némi ész kérdése hogy a tök ugyan olyan kommentekből kihalássza valaki hogy ki kicsoda!
Mint ahogy te is tudod milyen nézetem van ha követed az írásaimat :)))
Én meg az övét követem...
Jaj te kis butus. Ez csak intelligencia kérdése :DDDDDDD
Figyi Zoli!
Mi jobbikosok legalább tudjuk hogy az egész IMF csak kamu és a pénzt egyszerűen korlátlan mértékben csinájják! Így inflájják el a pénzünket a szemetek!
Kezdjél el te is utánanézni a dolgoknak és hamar rájössz hogy nekünk van igazunk!
Majd ha hatalomra kerülünk fityiszt mutatunk nekik és nem fizetünk vissza semmit ezeknek! Kilépünk a szemét EU-ból és visszaszerezzük Nagy Magyarországot!!!!
És elzavarunk innen minden nemzetellenest mint te is!!
Na majd akkor nézel nagyot!!
Hajrá jobbik!
Vesszen a nyugat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!