Lehet valaki egyszerre magyar, amerikai és izraeli nacionalista vagy kizárják egymást ezek a dolgok szerintetek?
Magyar nacionalista vagyok, mert számomra Magyarország a világ legjobb helye és itt szeretném leélni az életemet, szeretem a magyar kultúrát, történelmet stb. viszont amerikai nacionalista vagyok, mert a kedvenc idegen kultúrám az amerikai kultúra és úgy gondolom, hogy a mi világrendünk békéje, folytonossága és stabilitása érdekében az egyik legfontosabb dolog, hogy az USA maradjon a világ legdominánsabb és legerősebb országa és ahogy számomra Magyarország a legjobb hely, úgy általánosságban szerintem az USA a legjobb hely, de emellett izraeli nacionalista is vagyok, mert úgy gondolom, hogy Izrael a Közel-Kelet legjobb, legfejlettebb és legdemokratikusabb országa, és Izrael domináns szerepe ugyanúgy fontos a Közel-Keleten a világrendünk, életmódunk békéjének, folytonosságának és stabilitásának a megőrzésében.
Ezt az ideológiát hogy hívják, szerintetek ellentmondásos nézetek vagy nem?
Te egy roppant normalis ember vagy.
A magyar nacionalizmusod az helyes, es nagyon szimpatikus. Amit irsz, "számomra Magyarország a világ legjobb helye és itt szeretném leélni az életemet, szeretem a magyar kultúrát, történelmet " - a LEGTISZTABB es LEGSZEBB magyar nacionalismus.
Amerikai nacionalista viszont nem vagy, hisz te magad irod:" a kedvenc IDEGEN kultúrám az amerikai kultúra és úgy gondolom, hogy a mi világrendünk békéje, folytonossága és stabilitása érdekében az egyik legfontosabb dolog, hogy az USA maradjon a világ legdominánsabb orszaga"
Tehat nem erzed amerikainak magad, hanem magyarnak, viszont jo politikai erzekkel tudod, hogy mi MAGYARORSZAG erdeke.
Ugyanezen okbol izraeli nacionalista sem vagy, hanem megintcsak MAGYARORSZAG erdekeit nezed, amikor azt irod, hogy " Izrael domináns szerepe fontos a Közel-Keleten a világrendünk, életmódunk békéjének, folytonosságának és stabilitásának a megőrzésében."
Szoval TE EGY NAGYON OKOS ES TISZTESSEGES MAGYAR NACIONALISTA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarlak bantani, amint latom azt mar masok megtettek, inkabb kerlek nezd meg a "nacionalizmus" fogalom jelenteset.
Miutan megtetted egyertelmu lesz sajat kerdesedre a valasz.
Cheers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!