Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tanév kezdés cigány kérdés...

Tanév kezdés cigány kérdés segicsetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 nap sulimba érkezet 1 cigány lány normális ember mert sztem mi is azok vagyunk téleg elég okos viselkedésével sem volt baly..Egész nap furán néztek rá a töbi lány akik nem cigányok..másnap megyek suliba örömel hisz legalább nem én vagyok 1 edül cigány már..Sajnos amit halotam az hihetetlen és nem tom hová teni ezt ..Sztem ez nem normális dolog ..A lányt aki érkezet kolégista volt és a töbi oszt tálytársam is..az nap koleszba bele kötötek..és csufálták a származása véget..ö pedig azonal értesitete az anyukáját hogy el akar onan meni jöjenek érte jöt is érte a családja ..Ugye a rosz fajta ember cigányok. egyböl piff puff lett volna az anyukája eböl is lácik normális család a kolesz vezetö tanárnak jelezte hogy mi történt mire az ö reakciolya is az volt fekete vagy mind a föld stb ..

ugye én is cigány vok .de ralytam nem lácik mert fehér börü vagyok kellemetlenül éreztem én máma magam..hogy iesmi hogy történhet ..A származásom sem szeretném letagadni hisz Cigány vagyok és normális családban élek. és büszke vagyok rá de ha elmondanám. akor engem is ki közösitenének..Nap mint nap elhangzik 1-1 oszt szavámbol utálom a cigányokat. Mi csináljak kérlek beneteket agyatok tanácsokat..

Hisz igen én vok cigány de sztem meg ök viselkednek Rosz cigány modjára..Hihetetlen hogy ez a demokrácia europai unios országok itt tartanak..Borzaszto ezt átélni..Ti valoszinü nem értitek meg csak bele gondoltok..De elszomorito ez az egész szituálcio és a lányt is nagyon sajnálom.

2012. szept. 5. 15:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

segicsetek

rosz

baly

stb...

:D :D :D :D hát besírok b+! :D :D :D

2012. szept. 5. 16:19
 12/23 anonim ***** válasza:
2012. szept. 5. 16:21
 13/23 anonim válasza:
80%
Attól, hogy valaki cigány, az nem jelenti azt, hogy nem tud írni. Mondd csak, ezt te komolyan gondolod, vagy unatkozol? Mert oké, hogy valaki esetleg elír 1-2 dolgot, de, hogy egy mondatot sem tudtál volna hiba nélkül leírni. Megszámoltam mennyi helyesírási hibád van:40. És nem nagyon vettem bele sem az ékezeteket(vagyis azok hiányát), sem az írásjeleket, ezek csak a rosszul leírt szavak. Könyörgöm, én elhiszem, hogy rossz cigánynak lenni, de ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal. Tűnj ki a cigányságból, elsősorban azzal, hogy helyesen írsz, és rendesen tanulsz. Vagy esetleg menj el kivizsgáltatni magadat, nem e vagy diszlexiás, diszgráfiás, vagy mindkettő!
2012. szept. 5. 16:44
 14/23 anonim válasza:
100%
Rossz cigánynak lenni? Kiközösítenek? Miért is? Talán mert az állam a magyarok pénzét költi a ti felzárkóztatásotokra, miközben ti ezt azzal háláljátok meg hogy a népetek nagy része terrorizálja a többségi magyar társadalmat. Arról nem is beszélve, hogy minden próbálkozás a nevelésetekre hiábavaló, hiszen ahogy nálad is látszik, képtelen vagy még a saját "anyanyelveden" is egyáltalán írni.
2012. szept. 5. 20:00
 15/23 Waff ***** válasza:
100%
Te vagy az élő bizonyiték arra,hogy van élet az agyhalál után......
2012. szept. 5. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

lácik milyen borzaszto cigány vagy.xD

Amúgy képzeld ugyan ezt fordítottan,megvan rá az okuk a magyaroknak.Plusz a szüleik vajon kiket tartanak el?khmmm,de Orbán szerint nincs nagy baly xd

2012. szept. 5. 21:04
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Én is örömmel vártam az iskolakezdést (más miatt). Rossz érzés lehet Neked, hogy örömmel mentél az iskolában, és akkor már az első nap a sok labilis lelkű emberke mocskával kellett találkoznod. Meg az is baj, ha a tanárral nem lehet erről normálisan beszélgetni.

Én gyerekkoromban nem tudtam, kik azok a cigányok, meg hogy mi a történetük, de nagyon érdekelt, tanulni is kezdtem, meg családokhoz járni, az jó volt, aztán meg voltam ilyen Romániából jött utcagyerekek közt is, azok elég sokfélék voltak, voltak köztük barátságosabbak is, ijesztőbbek is. Én általában jól érzem magamat cigányok között, most is tanítok cigány településrészen matekot, igaz, kicsiknek.

Egyelőre még csak ezt tudom írni

[link]

hátha itt tudnak jó ötleteket adni, de legalábbis meg fognak hallgatni Tégedet. Arra meg szerintem legyél nyugodtan büszke, ha cigány vagy, néhány régi magyar népszokást, ami már kihalt, azt épp a cigányok őriztek meg a magyar néprajztudomány számára. Szereted a cigány meséket? Ilyenekre gondolok, mint a ,,Nap húga és a pakulár'' meg a ,,Szögkirály''.

Érdekes, hogy ahol tanítok azon a cigány településrészen sok jó matekos gyerek van. Gyerekoromban én is szerettem a természetet, talán azért, mert az sikerélményt jelentett, nem kellet a sok csúfolódóval törődnöm. Főleg a fizikát szerettem.

Milyenek a tanárok? Azok jobbak? Otthon tudnak biztatni a szüleid, ismerőseid?

2012. szept. 6. 13:11
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Az volt a jó a cigány családoknál, ahova jártam (még a kilencvenes évek elején) hogy nálunk volt saját dalszerzés családon belül, tehát afféle igazi népdalok, ez sajnos nálunk ebben a formában már kihalt. Jó volt a hangulat is, sokféle rokon is jött mindig.

Rossz dolog, nagyon nagy baj az, amiről írtál. Ha tudsz normális egészséges felnőttekkel beszélni erről, az jó lenne. Nem tudom, most mit lehet konkrétan tenni.

2012. szept. 6. 13:20
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Rossz a helyesírásod. És? Elmondták már páran, de hogyha téged sem érdekel, akkor ne foglalkozz vele! Én a Szilágyi E. Gimnáziumban tanulok. Erős iskola, I. kerületben van. Mégis van egy csomó osztálytársam, akinek szörnyű a helyesírása, de ettől még matekból, földrajzból... jók. Az egyik előző hozzászólótól, a hibátlan helyesírású nyelvtanostól meg csak ennyit kérdeznék: ,,Nem e vagy diszlexiás?"

(Magyarul ez a kérdés így írandó: Nem vagy-e diszlexiás?)

Ha neked sem tökéletes a helyesírásod, akkor kicsit gáz másokat kritizálni.)

2012. szept. 6. 20:14
 20/23 Waff ***** válasza:
100%

Kedves előző,nagyon okos kartárs!

Helyesen igy irandó:Nem vagy diszlexiás?

Utálom mikor egy hülye okoskodik......

2012. szept. 7. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!