A német állampolgárságot felveheti egy magyar?
Figyelt kérdés
Milyen feltételek kellenek ehez?2012. aug. 28. 21:57
3/9 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan.
2012. aug. 28. 22:19
4/9 anonim válasza:
Pár éve még úgy volt, hogy megkaphatja az állampolgárságot, de akkor le kell mondania a magyarról.
5/9 A kérdező kommentje:
Teszteket is ki kell tölteni? Nyelvtani tudás,történelmi ismeretek stb? Kötelező a német felmenő? Vagy feltétel egy bizonyos országban eltöltött idő? Indokolni kell-e miért akarom felvenni? Ilyesmikre gondoltam.
2012. aug. 28. 23:21
6/9 anonim válasza:
Felveheti.
Nem kell lemondani a magyarról (mivel Magyaro. EUs ország).
Nem kell német felmenőket felmutatni.
Németországban kell élned. (Olyan nincs mint a mi magyar megoldásunk, hogy külföldről is lehet kérni a német nemzetiségűeknek).
Hogy mennyit kell ott élned változó (akár már 2 év is elég lehet, de van hogy 8 kell).
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.
1-es miért Hajnalka? Nem vágom.
2012. aug. 29. 18:18
8/9 anonim válasza:
Hajnalka, te ezt nem tudhatod! ;-)
9/9 anonim válasza:
Héé én a kérdező kérdésére válaszoltam miért pontoztatok le?
A második kérdésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!