Szerintetek közeledik egy 3. világháború? Ha igen, kik között indul el és miért?
Lesz. Azok közt, akik ezt kérdezik minden percben, és azok közt, akik már kezdik unni.
Mert megérdemelnétek.
Az oroszok bepipulnak Amerikára és mindkettő lebasz a másiknak egy atombombát és mind meghalunk:D
Egyébként szerintem lesz ,biztos,hogy lesz III.világháború és talán nem sokkal utána egy IV. háború is lesz, olyan 20-30 évvel utána.
Ejj, de bírom, amikor valaki beolt egy hülyeséggel...
Azért mert a 3. világháboró esélyeiről beszélünk, nem biztos, hogy mindenféle világkatasztrófát hiszünk (pláne nem várunk)
Amúgy meg szerinted nem lesz egyik sem. Spec. ufo-ban nem hiszek, hogy jártak itt a többiről meg már kiabálnának a tudósok, ha tudnának, de a 3. világháborúról sokan, köztük komoly szakemberek hiszik, hogy lesz, a kérdés, hogy mikor.
Háborúk mindig is voltak és lesznek, szerintem lehetetlen hogy egyszer csak ne legyen több. És ha a fejlett országok háborúznak, abból nagyon könnyen világháború lehet. Szükségszerűen be fog következni, mikor az adott aktív nemzedék már nem fél annyira a háborútól, mint a mai, azaz néhány évtizeden belül. Az ok bármi lehet, de abból kiindulva, hogy a háborút eddig mindkétszer egy hirtelen, mindenki másnál gyorsabban fejlődő ország robbantotta ki, akit sikerei ellenére nem tudtak eléggé integrálni a világgazdaságba, én a diktatórikus Kínára vagy pedig Oroszországra gondolok. Emellett ott van oknak a vallás és elnyomás, azaz az arabok, és ott van oknak a nemzetiségi ellentét, India és Pakisztán környéke. Igazából ezek közül bárhol lehet háború. És ha lesz, abba beszáll mindenki.
Mi valószínűleg Anglia, Fr. és Németország mellé állunk az USÁval szövetségben, jelenleg a várható nyertesek oldalán. Addig viszont még el kell telnie legalább 20-30 évnek. A mostani politikai elit még erősen háború ellenes. Na ez egy kicsit összevissza lett, és persze az egész csak feltételezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!