Ha az Egyesült Királyság kilép az EU-ból, akkor Hitler megnyerte a 2. világháborút?
Azt, hogy h*lye vagy.
1. Ha az UK kilép akkor utána mi meg Bulgária is kilépnénk is így szépen lassan össze-dőlne az EU.
2. Miért lépne ki a 60 évek óta erről nem sok szó volt.
3. Hitler 60 éve halott.
4. A német kormány már rég nem fasiszta.
5. Ne higgy el minden szart amit a netten olvasol...
6. Nincs benne igazság.
7. Németország mellett még ott van Franciaország/Svédország/Ausztria ők is elég nagyok (mármint gazdaságilag) egyébként meg az csak az adott országon múlik, hogy beengedik e a német gazdaságot a saját gazdaságukba...
8. Ezt hol olvastad?
A kérdező az egy dolog...
De sokszor én sem értem hogy az egyik illogikus kérdés miért mehet míg a másikat törlik a moderátorok!
De ilyen kérdéseket én is tudok gyártani:
- Ha a török vendégmunkások most a németeknél dolgoznak és viszik haza a németek pénzét akkor végeredményben sikerült a 16. századi hódítás és épp most kalandoznak a janicsárok a Római Birodalomban?
:))
Még szerencse, hogy az EU gyökerei 1951-es gazdasági egyezményben találhatóak, a II. világháború pedig akkor már 6 éve véget ért.
Hitler egy eszme miatt akart európai hegemóniát, a nemzetszocializmushoz a mai Németországnak semmi köze sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!