Magyarországon a skinheadek romákon kívül másokat is agyonvernek?
Mi van öcskös?
Melyik pontozott le? Ha lepontoztál akkor fejts ki a véleményed hogy miért! Valós dolgot írtam nem vmi sci fi horror filmből idéztem
Nem vagyok pesti, de nemrég ott jártam, és a villamoson velem szemben ült egy ázsiai nő. Egy kigyúrt fickó egész úton bámulta, aztán mielőtt leszállt volna, a nő orra alá dugta az öklét, mintha meg akarná ütni.
Nem lett jókedvem tőle.
Én azt tapasztaltam hogy nem csak a romákat utálják legalábbis a többség hanem mindenkit aki nem fehér de hát kb az egész társadalom ilyen nem tudják elfogadni ha valaki nem olyan mint ők. bár a skinheadek tudnak jók is lenni mikor megvédenek embereket akiket bántanak de sokszor ok nélkül ők a bántalmazók
Engem nem érdekel sem a bőrszín sem a vallás nem eszerint ítélkezek
Akkor azok nem igazi skinheadek voltak, hanem pár hülye gyerek, akik leborotválták fejüket, wikipédián olvastak kicsit, és eldöntötték hogy ők a nagy skinheadek..
Az igazi skinheadek nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!