Magyarországon vannak külföldi rendőrök?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a magyar rendőrök között előfordul magyar állampolgárságú kínai, spanyol, afrikai vagy akármilyen ember?2012. júl. 24. 21:23
1/5 anonim válasza:
Én még nem láttam.
A magyarok kevert nép gyakori német,szláv származás.
2/5 anonim válasza:
Most a forma1 miatt vannak német, román, lengyel és osztrák rendőrök itt (de ezek majd haza is mennek).
Amúgy nigga rendőrt én még nem láttam.
3/5 anonim válasza:
A Balcsin lenni szoktak németek is.
Az, hogy külföldi származású rendőr, a magyar közegben: ez már jó kérdés, ilyen infóm nincs.
Viszont nem rég láttam néger biztonsági őrt az Újpesti Tescoban (alig egy hete).
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy mondjuk Pista néger, de valahogy Magyarországra került (mindenhogy magyar, a színét és a születési helyét leszámítva) és rendőr vagy katona szeretne lenni. Mindenhogy megfelel, csak a bőrszíne más.
Amúgy elméleti kérdés, tegnap ezen gondolkoztunk az egyik barátnőmmel :D
2012. júl. 25. 17:39
5/5 anonim válasza:
2006,mikor az embertömeget izraeli fegyveres erők verték...csak katonából kb.110 ezer zsidó van itt,és a többi kb. másfél millió.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!