Miért emelik szinte hetente az üzemanyagárakat?
Más országokban, pl.: Ausztria,Ukrajna,Németországban is hetente emelik az üzemanyagárakat, vagy ez is egy magyar specialitás? Veri magát az állam a 280ft alatti euróra, de a benzin ára meg növekszik, mikor az olaj ára régóta nem volt ennyire "lent"... Nem gondolnak bele,hogy ha olcsóbb, akkor többen vezetnek, ergo több fogy? Majd megint az élelmiszer árakat felviszik, mert lesz ok az üzemanyagra ráfogni... Szánalmas! Nekem ebből a magyar honból elegem van, de hála Istennek, jöv. héten költözünk ki Ausztriába, ahol kemény munka árán biztosabb megélhetést kaphatunk!
Ez is az elnyomás és a kizsákmányolás egyik formája, mostanság luxuscikk az üzemanyag. A következő, amit luxuscikké avanzsálnak,az bizony az élelmiszer lesz.
Köszönjétek annak a sok birkának, akik megszavazták a Fideszt. Most mindenki eszi amit főztek, remélem boldogok :@
Azért emelik hogy többet adózzunk
Én le se fogom tenni a jogsit,inkább biciklivel járok be a városba(Tudom később arra is kitalálnak valamilyen adót ami majd felér azzal amennyit tankolnék a kocsimba)
"Nekem ebből a magyar honból elegem van, de hála Istennek, jöv. héten költözünk ki Ausztriába, ahol kemény munka árán biztosabb megélhetést kaphatunk!"
Miről beszélsz?Ausztriában tányér mosogatásért 3-szor többet kapsz mint egy itteni minimálbéres,nem nevezném kemény munkának
Az LPG gázt is meg fogják adóztatni, könyörtelen adórohamot indítanak jövőre is, a mi nagy politikusaink elintézik hogy a kenyér ára is a duplája legyen. A minimálbér emelésével arányosan drágulnak az árukkal és egyéb termékekkel együtt.
Sokan azt mondják hogy a gyárak is azért szűntek meg mert rontották a gazdaságot, a sok Corvinusos Eltés ökör okoskodott a nagy diplomájával, képtelenek önállóságot mutatni, inkább beállnak a kövér hájas politikusokhoz és lenézik a munkás embereket akik dolgoznak a megélhetésért, és még többet is keresnek az olyanoknál akik csak a kemény egyetemi papírjaikkal vágnak fel.
A gazdaság azért ment tönkre mert a politika szétrohasztotta. Beállt az únióba a magyar állam és szolgasorba, kiszolgáltatottságba került, aminek következtében semmilyen önálló gazdaság nem létezhet. Beimportálnak helyette egy csomó külföldi értéktelen vacakot, amit méreg drágán rásóznak az egyszerű emberekre, még az olyanokra is akik nem akarják, de kénytelenek elfogadni mert nincs más.
A multi cégek is kiviszik az országból a pénzt, éhbérért kihasználják a magyar embereket, beállnak dolgozni napi 20 órában egy Tesco pénztárba, vagy akár takarítónak, a lényeg hogy legyen egy mozgatórugója az egésznek.
És most mondhatják lentebb hogy nicns igazam, hogy a multi cégek inkább behozzák a pénzt mint kiviszik, és hogy ostoba vagyok, és a kapa való nekem mert lenézem az okoskodókat akik nem értenek semmihez csak a szájuk jár, akkor is megmondom az igazságot!
Más országban jobb az átlagkereset, és nem az van hogy még az adót is megadóztatják, a polgárok meg nem látnak ki a nyomorból.
Ha megnézitek, láthatjátok, hogy mióta a politikusbűnözők emelték az üzemanyagárakat, azóta kevesebb fogy belőle. Naná, az okos ember nem veszi meg azt amit nem kötelező. A kormányidiótáknak még nem esett le az alapösszefüggés, hogy minél drágábbér' van valami, annál kevesebben veszik meg.
Persze körítenek hozzá mindig valami maszlagot, hogy most éppen miért kell emelni - háború van a közelkeleten, nagy volt az aszály, a reptilián-guargumi-lumbulábi flotta megtámadta a kalocsai kőolajfinomítót stb. Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban. Hogy mi a Barátság-kőolajvezetéken kapjuk a ruszkijoktól,az meg ne zavarjon senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!