Nagymamám Észak-Korea mániás. Lehet, hogy mégis igaza van?
Nem mond ostobaságokat részben.Valóban meg vannak a kímélve a nyugati "laza erkölcs"-öktől és ezáltal attól a hibás-beteg életszemlélettől.Persze milyen áron!?
Én nem próbálnám meggyőzni mivel részben igenis nagy igazság amit mond,amit a maiak akik ebbe a nyugati módiba nőnek bele fel sem foghatják.
Úristen! Az öregeknek kéne a leginkább emlékezniük arra a borzalomra, ami akkoriban - pláne az '50-es '60-as években - zajlott.
Nagymamád valószínűleg már élt az '50-es években. Elfelejtette már, mit csinált az ÁVH?
Amúgy volt nagymamád párttag?
A tipikus esete annak ha valaki túl okosnak képzeli magát ahhoz,hogy csendben maradjon,de túl tájékozatlan ahhoz,hogy írjon MÉGIS MEGTESZI.
Én is a kommunizmusban nőttem fel és igen is rossz volt.De itt főleg olyanok dobálóznak vele akik csak olvasnak-hallanak róla.Itt pedig nem konkrétan erről van szó.Soha nem kérnék a komcsikból.Azonban tartom azt,hogy minden jóban van valami rossz,és minden rosszban van valami jó.Így volt ez anno is figyelembe véve a mai állapotokat.Legalább akkor nem voltak ilyen szinte bunkó-beteg-abnormális-ostoba emberek mint most.Most meg mindenhonnan ez folyik(TV,internet,újság).
"De itt főleg olyanok dobálóznak vele akik csak olvasnak-hallanak róla."
Ja, és olyan emberek is csak beszélnek róla, akiknek a szeme láttára verték rokkanttá a rokonait. K*rvára feledékenyek az emberek, és még mindig élnek agymosott nyomorultak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!