Energiavampir kérdése:
Van összefüggés a cionisták és a liberálisok között? Ha igen mi az összefüggés? Illetve a cionisták alapvetően liberálisok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 14:54
11/15 anonim válasza:
A cionistak nem hisznek semmifele felsobbrendusegben. Ellenkezoleg. Abban hisznek, hogy minden ember EMBER, es ezert egyenlo jogok illetik meg. A zsidokat is, epp ugy mint barmely mas nepet.
12/15 Tom Benko válasza:
@11: Nem liberálist akartál írni véletlenül?
13/15 anonim válasza:
A 3-as válasszal értesz egyet? Szerintem valamit elnéztél. XD Bár 85%-ban hasznosnak tűnik :P
14/15 anonim válasza:
"A cionistak nem hisznek semmifele felsobbrendusegben. Ellenkezoleg. Abban hisznek, hogy minden ember EMBER, es ezert egyenlo jogok illetik meg. A zsidokat is, epp ugy mint barmely mas nepet."
Ekkora baromságot!
Akkor a gójt, mint minden nem zsidó (melynek valódi jelentése=nem ember) szót mire használják?
15/15 anonim válasza:
Van. Én anticionista vagyok és liberális humanista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!