Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb Magyarorszag vagy Amerika?

Figyelt kérdés
Es miert ?
2012. aug. 6. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
melyik a jobb? ez volt a kérdés ... nem tudom feltűnt -e
2012. aug. 6. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország egyáltalán nem biztos, hogy ezer év múlva itt lesz, ahogy az USA sem biztos, hogy fennmarad addig. Természetesen a Kárpát-medence marad, viszont az itt élőket egyáltalán nem biztos, hogy magyaroknak fogják hívni, vagy hogy Magyarország nevű államalakulat létezni fog egyáltalán. Ezer év hosszú idő, nagyon hosszú.

Amúgy szerintem Magyarországon szebbek a nők, jobbak a zenék (Európában), mint az USA-ban és jobbak a kaják is. Viszont az USA sokszínű, sok kultúrából sok gazdag és értékes dolog található ott, nagy ország a no.1 világhatalom, "jóléti" állam, a tudomány fellegvára, stb. Szerintem szempont kérdése. Mondjuk ateistaként Európában jobban érzem magam, az USA erősen vallási fanatikus.

2012. aug. 6. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
USA. Ott szólásszabadság van, és nem tilos tagadni a hollókosztot.
2012. aug. 6. 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as

Ott tagadhatják, itt velünk, sólymokkal etetik a hollókosztot.

2012. aug. 6. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!