Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha egy zsidó vagy egy néger...

Ha egy zsidó vagy egy néger nyerne az olimpián tiltakozna ellene a jobbik? (már ha magyar színekben indulna és így hozna aranyat) kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 20:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"egy zsidó vagy egy néger induljon a saját hazája színeiben. mit szólnának az izraeliek ha egy ott élő arab indulna a színeikben ? na ugye......Magyarország maradjon MAGYARország."

akkor mond már meg ki számít magyarnak mert megbeszéltük az előbb h nincs magyar gén hanem leginkább a szlávokkal szlovákokkal azonos a magyarok génjei... na akkor a magyaroknak se kell indulni az olimpián mert miért indulnak más színekben? komolyan ember áruljátok már el mitől lesz valaki magyar?

egyébként meg több országban indultak eltérő színű emberek pl Angliában fekete futó...

2012. aug. 8. 13:19
 22/26 anonim ***** válasza:
A szlovákok génekről nem szállok veled vitába, olyan baromságokat írtál h arra én nem veszem a fáradtságot.Tény hogy voltak keveredések, de a Magyar megmaradt Magyarnak az évek alatt és egy etióp bevándorló néger sosem lesz Magyar ahogy én sem leszek (hozzá teszem nem is akarok) Etióp lenni.A sportban támogassuk a számtalan nemzedék óta itt élő Magyarokat ne egy idegent hát mi ez? nem értem a te hozzád hasonlóaknak mi van a fejébe agy helyett komolyan annyi tehetséges Magyar sportoló van saját hazájában próbálna érvényesülni és egy semmiből bevándorló négert indítsunk helyette vagy mi? Nyilván vannak bevándorlók akik beilleszkedtek és Magyarnak vallják magukat van ilyen is el kell ismerni de nem kell divatot csinálni belőle és nem csak nálunk sehol sem kéne, mindenki a saját népét támogassa elsősorban!
2012. aug. 8. 18:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, olyanról még nem hallottál h nem bevándorló hanem itt született?
2012. aug. 8. 19:00
 24/26 A kérdező kommentje:

az h leginkább a szlovákokra hasonlítunk genetikailag az tény ezen nincs mit vitázni... tény h voltak keveredések? tudod hányszor kiirtották ezt az országot? azt mondja keveredések... nézzük:

[link]

"- Hatvannyolc honfoglalás kori csontot elemeztünk. Ez a mintaszám a világon lefolytatott hasonló célú elemzések között a harmadik legteljesebb. Ezek alapján van egy képünk a honfoglalás kori magyarokról, ami további elemzésekkel pontosítható. Azt tudjuk, hogy az uráli népek férfiai között hatvan-hetven százalékban jelen van egy bizonyos genetika jellemző. Ez a bélyeg a ma élő északi finnugorok körében harminc-negyven százalékos arányban fordul elő. A ma élő magyarok és székelyek - 251 férfi mintáját elemeztük - esetében azt kaptuk, hogy mindössze egy székely férfi esetében volt kimutatható ez a jellemző."

"- Genetikai téren van-e különbség a környező népekkel?

- Nincs. Amiben különbözünk, az a beszélt nyelv, de ennek nincs köze a genetikához. A magyar beszéd nem jelenti ugyanis azt, hogy az illetőnek magyar génjei vannak"

még mindig biztos vagy abban amit mondasz?

egy feketét afrikait nem is volna hülyeség indítani ugyanis ők a legjobb futók most egy angol fekete nyert ha hallottad...

tudod ezzel a bevándorlás megállítással az a baj h itt mindig is divat volt... kunok, besenyők, szlovákok, ruszinok, horvátok, szerbek, románok, oroszok, lengyelek, zsidók, cigányok, németek

nem félsz h egyszer csak kiderül rólad is h az üknagyanyád még szlovák volt vagy szerb vagy lehet román esetleg zsidó ősöd van akkor mit tennél? most volt egy hasonló helyzet tudod Szegedi Csanád... a nagyanyját elvitték a halál táborba mivel zsidó és ezért h úgy mondjam kitagadta a jobbik... Novák Előd maga mondta h ha tudják h zsidó EP képviselő sőt pártag se lehetett volna soha...

2012. aug. 9. 01:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Ki kérem magamnak! Ez a kérdés arcátlan és fel háborító! Biztos valamilyen "demokrata gyerek írhatta"! Én büszkén vallom radikális, nemzeti nacionalista és szélső jobb oldalinak magam!De nem vagyok rasszista, és antiszemita, ahogyan a jobbikosok nagy része sem! Nem tagadom hogy vannak olyan emberek akik a jobbik mellett foglalnak álláspontot és rasszista,antiszemiták!De ebből kevés van!Arcátlan ez a kérdés!!!!!!!
2012. szept. 15. 14:33
 26/26 anonim ***** válasza:
És még 1 nagyon butaságot olvasok itt! Hogy szláv génünk van! Na ezt nagyon gyorsan el lehet felejteni! Nem tudom ki honnan szedte de hogy olyan butaság és hülyeség hogy az csak na! Mi HUNOK vagyunk, magyar génekkel, azon belül is a finn-ugor nyelvcsaládból szakadtunk!Nem tudom ki beszél itt szláv meg "szlovák" génekről! Az szerintem valami általános iskolás bárdulatlan bugyuta barbár bohóc lehet!
2012. szept. 15. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!