Ha egy zsidó vagy egy néger nyerne az olimpián tiltakozna ellene a jobbik? (már ha magyar színekben indulna és így hozna aranyat) kíváncsi vagyok!
"a kérdésre még nem válaszoltál! mitől lesz valaki magyar? a génektől? v mitől? elárulom neked a magyar gének leginkább a szlávokéra hasonlít!"
Nincs olyan, hogy magyar gén te marha! Ahogyan zsidó gén sincs. Magyar attól lesz, hogy annak érzi magát. Ami ugye egyedül a négerekre jellemző meg a zsidókra. Hahaha...
"Nincs olyan, hogy magyar gén te marha! Ahogyan zsidó gén sincs. Magyar attól lesz, hogy annak érzi magát. Ami ugye egyedül a négerekre jellemző meg a zsidókra. Hahaha..."
tényleg nincs magyar gén épp erről beszéltem én is... ti szoktátok a származást és a "genetikát" emlegetni h az mennyire nagyon fontos... egyedül a négerekre meg a zsidókra? már ne haragudj de nem ők szokták verni a mellüket mekkora nagy magyarok hanem ti!... csak azt nem tudom nektek és a jobbiknak miben nyilvánul meg a magyarsága? mert eddig én még nem láttam semmit h tettek volna ezért az országért... a hőbörgés a tüntetés és a magyar sziget ahol leisszák magukat aztán behugyoznak közben összetapossák pogó közben az annyira nagyon becsült árpádsávos zászlót... nem számítanak abba h az országért tettél valamit
"A jobbik nem tiltakozna ellene csak a kurucinfón keresztül "kibeszélnék" a háta mögött."
na és kié a kurucinfó? Novák Emőkéé! kié a jobbik egyértelműen? Nováké... ha Vona fasza gyerek lett volna ami ugyan nem mert kitudja mivel zsarolja mondjuk Emőke akkor nem engedte volna h kivágják Szegedit... de ugye a legnagyobb szó a jobbikban Emőkéé
Ez hülyeség szerintem. Én pl Jobbikos vagyok és a
Forma 1-ben Hamiltonnak szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!