Ti melyik országban élnétek az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
törökország,németország,oroszország,amerika,lengyelország,ausztria,szlovákia,románia,franciaország,spanyolország,2012. júl. 31. 21:40
21/30 anonim válasza:
Ausztria és Németország szimpatikus számomra a mentalitásuk és a precizitás miatt is, azonban a franciákat az elmúlt években egyszerűen megszerettem. Mert mentalitásukban sokkal érettebek, mint a környező népek, elsősorban a demokráciához való hozzáállásukban.
Ja, és a francia minimálbér 525 ezer forintnak megfelelő euró. :D
22/30 A kérdező kommentje:
azért hagytam ki mert gondolom mindenki menekülne innen én az első németország már mondtam második amerika
2012. aug. 1. 06:56
23/30 anonim válasza:
Mi a fenéért menne oda az ember, ahová a felmenői valók? És finnugor származékok vagyunk? Akkor most mindenki vágyik az Ural lejtőire, meg Szibéria sztyeppéire? Ugyan már... Miért akarna az ember mindenképpen ott élni, ahonnan az ősei elszármaztak?
24/30 anonim válasza:
ma 08:34
Az emberek nem ott akarnak élni, ahonnét származnak, hanem ott ahol jól meg tudnak élni és el tudják tartani a családjukat. Sajnos ez már Magyarországon igen nehézkesen megy.
25/30 A kérdező kommentje:
azért mert én szeretem németországot és jó hogy onnan szármozom amúgy itt éhen halnák egy éven belül
2012. aug. 2. 07:21
26/30 anonim válasza:
Torokorszag...kar h a felsorolasodban nincs benne az az orszag amiben elek. Ha tudnek franciaul akkor meg talan Franciaorszag.Nemetorszagban voltam, elmegy....:) Spanyolorszagban nem nagyon van munkalehetoseg, de maga az orszag vonzo szamomra.A tobbi egyaltalan nem izgat.:/
27/30 A kérdező kommentje:
törökország pont leg elől van
2012. aug. 11. 08:12
28/30 anonim válasza:
En is lattam...;) Torokorszagon kivul ertettem, kicsit hulyen fogalmaztam meg a valaszom sztem.:)))
29/30 anonim válasza:
Amerikában biztos, hogy nem lennék. Ha ott születtem volna, akkor biztos, hogy sok-sok kamasz fiút gyilkolásztam volna le ott.
30/30 anonim válasza:
Romániát nem ajánlom senkinek sem, mert a pedofilok körében népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!