Ti melyik országban élnétek az alábbiak közül?
"Én kurv@ jól érzem magam itthon!"
Hát én nem, első adandó alkalommal kiköltözöm Bécsbe! Lásd be, jólétileg már a keleti országok közül is pl. Csehország rég elhúzott mellettünk, demokráciailag és nyugatiasodásilag pedig már mindegyik elhúzott mellettünk Lengyelországot kivéve.
Elég azt megnézni, hogy a mostani romániai választásokkor Orbán hogy nyomatta érzelemre ható szlogenekkel a neki alárendelt pártot és az erdélyi magyarok mégis az RMDSZ-re szavaztak! Mi ez, ha nem biztos jel, hogy már Románia is demokratikusabb és nyugatiasabb nálunk, ahol még mindig az "Éljen Orbán elvtárs, éljen a Párt!" szinten tart az ország nagyrésze.
A No.1 ország ahová költöznék, Franciaország. Bírom a stílusukat és Európában ők képesek jó filmeket gyártani a hollywoodi dömping áradata ellenére...
A második helyen valami északi ország áll: Norvégia, Svédország, Dánia.
A harmadik lenne Svájc.
Németország az utolsó előtti lenne, szerintem túl neurotikusak.
Az utolsó helyen az USA áll nálam, nem bírnám elviselni a kövér nőiket (voltam már ott és tényleg rohadt sok az elhízott ember), az undorító focijukat és a dodzsem autóversenyüket. Számomra ők a kulturáltság ellenpéldái.
Ausztria mert ott vannak (nagyon messzi) felmenőim illetve talán Lengyelország mert az szimpatikus, viszont Törökországban van "déli, meleg" tenger.
Szóval e három közt dőlne el, viszont én Magyarországon szeretnék lakni vagy esetleg Horvátországban de semmiképpen sem az akkori "Nagy-Magyarország" határain kívül. Város szerint Fiume, Pag, Győr, Balatonfüred és Rab között választanék.
Ausztriában élnék legszívesebben,ott is fogok majd élni.Messzebbre nem tudnék költözni,nagyon hiányozna a családom és a hazám.De úgylátom innen muszáj lesz elmenni:(
Meg nem olyan nagyok a kultúrális különbségek Magyarországgal,sokszor voltam már Bécsben és én teljesen otthon érzem ott magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!