Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hol kell továbbtanulnom...

Hol kell továbbtanulnom ahhoz, hogy csatlakozhassak majd egy párthoz?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a későbbiekben szeretnék csatlakozni a Jobbikhoz. (kritikát,ócsárlást nem kérek) Hol kellene majd továbbtanulnom,ill. mik a feltételei annak,hogy csatlakozhassak?
2012. júl. 28. 15:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Bemész az irodába, és csatlakozol. Baromira nem számít, mit tanulsz.
2012. júl. 28. 15:45
 2/16 anonim ***** válasza:

Ezen a honlapon számos hasznos infót találsz Jobbikhoz való csatlakozás terén: [link]

Az Ifjúsági Tagozatba már most is beléphetsz. :)

A továbbtanulás és egy pártba történő belépés nem függ össze... ha később a Jobbiknál szeretnél dolgozni, akkor közgazdaságtan, politológia, jog, ami így hirtelenjében eszembe jutott, de ne ez legyen a döntő szempont továbbtanulásnál, hanem az, hogy mi érdekel!

2012. júl. 28. 15:56
 3/16 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm,az utolsó meg nem tud olvasni.:D
2012. júl. 28. 16:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Az ifjúsági tagozatba már regisztráltam is :)
2012. júl. 28. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Örülök neki, akkor üdv az IT-ben!!! :)

Ha megírod, melyik megyében laksz, akkor meg tudom adni a megyei szervező elérhetőségét (e-mail) is. Van olyan szóróanyagom, amin rajta van, de úgy látom, a honlapon nincs fent.

2012. júl. 28. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg parlamenti képviselőként szeretnéd szolgálni az országot , akkor a jogi , államigazgatási , szociológiai , közgazdasági karok kellenek .
2012. júl. 28. 16:58
 7/16 A kérdező kommentje:
#6-os írtam üzit.
2012. júl. 28. 17:13
 8/16 anonim ***** válasza:

annyira "hátrány", hogy számos szakpolitikus aki rendszeresen sajtájt tart, kampányol spec témákban több diplomával (többen külföldi) rendelkeznek. Csak ők unalmasak, nem lehet rájuk köpködni. Zagyva meg nem tényező. Kövi listára max hátul kerül be, úgyis kb 25 embert tippelnek hogy bejutnak a Jobbikból az új rendszer miatt.

Fidesz soraiban hány tanulatlan ember ül, aki gyakorlatilag szavazógép, mert semmit nem tesz hozzá a munkához?

2012. júl. 28. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Vagy okos, dolgokat átlátó de megkenhető ember kell hogy legyél vagy csak egy lelkes jóindulatú segg
2012. júl. 28. 19:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Mondom nem kérek ócsárlást,kritikát. Ilyen értetlenek (hülyék) az emberek?
2012. júl. 28. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!