Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen irányba lenne érdemes...

Milyen irányba lenne érdemes továbbtanulnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jövőre fogok érettségizni és lassan ki kéne találnom, hova tovább. Jó gimnáziumba járok (egy győri suli), a jegyeim is jók, szinte minden ötös, egyedül a matekkal gyűlik meg a bajom, az 3as lett év végén. Ezért sem gondolkodom műszaki képzésekben. Angolból van középszintű nyelvvizsgám, de németből is hamarosan leteszem, ha minden jól megy. Egyelőre csak a nemzetközi igazgatási szakot találtam szimpatikusnak (SZE), ti mit ajánlanátok? Előre is köszi szépen!

2012. júl. 28. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
És miből vagy inkább jó? Egyedül a SZE jöhet szóba?
2012. júl. 28. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

matek valamennyire mindenhol van, ha nem is műszaki, de valami gazdálkodási szakot is nézz meg, hátha érdekesnek találod

én gimiben szintén pocsék matekos voltam, de valahogy fősulin érdekesebbnek találtam ezeket a tárgyakat

2012. júl. 28. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Angolból vagyok a legjobb, de töriből emeltszintű érettségizek majd. Ezeken kívül talán még a földrajz az, ami érdekel valamilyen szinten. :)

Hát elsősorban a SZE lenne a legoptimálisabb, mert közel van, nem tudom, hogy bírnánk anyagilag egy pesti albérletet.

2012. júl. 28. 17:01
 4/4 anonim válasza:
egészségügyi szakokat nézz,azzal külföldön is meg valamivel otthon is jobban el tudsz helyezkedni
2012. aug. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!