Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Cigánytámadás. Mért nem esik...

Cigánytámadás. Mért nem esik szó a többi híroldalon is?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 28. 12:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Aki ismer itt a GYK-n az tudja hogy a rokonaim a keleti országrészben laknak! Így azért nem vagyok tudatlan az ottani bűnözéssel!

Egyébként a te nőrokonodat megerőszakolták vagy meggyilkolták? Mert különben ne használj nagy szavakat!!!

De ha mondjuk egy kurucinfo-s megerőszakolná akkor valóban az összes magyarkodó kurucinfóst fel akarnám koncolni!!

Látod, ilyen hipotetikus hangulatkeltést bárki tud írni!

De én azt is látom hogy milyen az amikor megjelenik a gárda, valóban csönd van de aztán elmennek mert máshol vonulnak föl és mindenki ott marad...

És azt is fel tudom mérni hogy a jobbikosok nagy része polgárháborút akar(a mérsékeltek már rég el lettek nyomva) és hogy mekkora pusztítás lenne ha nekiállnának írtani egymást és persze nagyrészt az ártatlanok szenvednék meg a "háborút"!

Mint ahogy a romagyilkosságok résztvevői gonbdolkoztak: a tisztességes romákat őlték mert az elvezethet a polgárháborúhoz...

Magyarán Ti is inkább balhénak tekintitek a dolgot mint a valódi bűnösök megbüntetésének!

Szóval hagyjuk a nagy szavakat...

2012. júl. 28. 21:44
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a házkutatás minek is kellett? Tán, nem egészen másfelé akarták terelni a média elött az eseményt??Mert nekem ez jön le a cikkből,és az ottani hatóságok hozzáállásából.
2012. júl. 28. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!