Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért érezzem magam egy...

Miért érezzem magam egy szemét nácinak?

Figyelt kérdés
Nézzük meg jelenleg Európa népeit, illetve az Európába jelenlévő bevándorolt népeket. Figyeljük az arányukat. Nyugat Európát már gyakorlatilag kezdik kiszorítani, lassan többségben lesznek, de nem is ez a gond, hanem az hogy szaporák, így egy generáció múlva már legalább annyian lehetnek mint az őshonos népek. Ez miért gond? Nézzük meg miből áll Európa : római jog, görög filozófia, keresztény vallás. Most próbáljuk összeegyeztetni ezt mondjuk egy arab világgal... ugye hogy nehezen megy? Mi fog történni ha többen lesznek de legalább annyian? Mit fog érezni az otthon lévő ember hogy azért nincs munkája mert elvette tőle valaki, aki nem is OTTHON van. Miért nem tud mindenki ott maradni ahová való (szebben mondva ahová a gyökerei kötik) Mi se megyünk arab országokba szaporodni. Hogy miért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés? Aki még nem élt külföldön (nyugat európában) az nem fogja érteni, mivel Mo.on még nincs ilyen jelenség. Aki azonban már sétált mondjuk Bécs utcáin, az tudja miről beszélek. Engem pedig zavar és ideje lenne ez ellen tenni és nem engedni nyugatra ilyen számban a népeket. Pár évvel ezelőtt egy osztrák miniszter (nem tudom pontosan mit töltött be de nem ez a lényeg) megfogalmazta ezt. Pont így. "autóbaleset" érte. Érdekes világot élünk. Ha pedig ezért én náci vagyok, büszkén vállalom. Azonban mindenhonnan az fröcsög hogy ezt toleráljuk meg ez nekünk jó is, megismerhetünk más kultúrákat (meg persze, érdekel engem is, 5 ezer km távolságból és könyvekből, filmekből, de ne a szomszédomban ismerjem meg.) Ki érzi még úgy hogy a liberalizmus ássa meg Európa sírját?
2012. júl. 27. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

"Európának még sohasem volt ekkora nagy szüksége egy egységes összefogásra, fellépésre."

Amit mi mással lehet a leghatékonyabban elérni, mint ha az itt generációk, ha nem évszázadok óta élő olyan emberek ellen áskálódunk, akiknek kicsit más színű a bőre.

2012. júl. 28. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

En is nyugaton elek es az mas,hogy ha egy szlovak,magyar,roman vagy cseh megy nyugatra mert mi europaiak vagyunk es nem arabok.Nem vagyunk egy szinten az arabokkal!Mi itt itthon vagyunk Europaban de ök nem.NEM LATOM BE AZT,hogy a 2.-odik vilaghaboruban az en öseim aldoztak fel az eletüket Magyarorszagert es a haboru utan halalra dolgoztak magukat,hogy felepitsek Magyarorszagot.Ey most ide jön mindenfele neger mint pl. a Pako aki tök hülye mert irni,olvasni nem tud de ö Magyarorszag sztarja es megbszhatja az összes magyar lanyt.Mi magyarok akik dolgoznak nem kapunk semmit. ES NE FELEJTSÜK EL,HOGY KI VAN OTTHON !!!Az en öseim adtak oda ezt a földet nekem es nem a negereknek meg az araboknak.

MAGYARORSZAG A MAGYAROKE !!

EUROPA AZ EURPAIAKE !!

2012. júl. 28. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nézzük meg miből áll Európa : római jog, görög filozófia, keresztény vallás. "

Erre még muszáj visszatérni.

1. Ugye tudod, hogy a rómaiak, a görögök, és a 2000 évvel ezelőtt Izrael területén élők kreol bőrűek voltak?

2. Ugye tudod, hogy a legtöbb keresztény ma Dél- és Közép Amerikában valamint Afrikában él? Csupa árja népek lakják.

3. Ugye azt is tudod, hogy a római jog és a görög demokrácia sem állt meg Európa határainál?

4. A "fehér ember" ősei 2000 éve még "barbárok" voltak, akik átvették mindezt.

Szóval, egy kicsit kevesebb aggódást! Kultúrák mennek, kultúrák jönnek, népek mennek, népek jönnek. De mindaz, aminek az alapjait 4-5000 éve Mezopotámiában lerakták (szintén kreol bőrűek) az mindmáig velünk él. A kultúra nem a vérünkben van, hanem az eszmékben, amit fontosnak tartunk.

2012. júl. 28. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

"Ey most ide jön mindenfele neger mint pl. a Pako aki tök hülye mert irni,olvasni nem tud"

Nem vagyok híve a nyelvtannáciskodásnak, de amit te művelsz, az sem egyszerű.

Ez a fajta szofisztikálatlan néger és arabellenesség meg a nyolcvanas évek ébredező skinhead mozgalmának volt sajátja. Azt hittem ezen már túlléptek.

2012. júl. 28. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

"Nézzük meg jelenleg Európa népeit, illetve az Európába jelenlévő bevándorolt népeket. Figyeljük az arányukat. Nyugat Európát már gyakorlatilag kezdik kiszorítani, lassan többségben lesznek..."

A végével sajnos nem tudok egyetérteni. Szerintem ez kb. olyan felesleges károgás, mint mikor azt mondták, hogy elözönlenek minket a kínaiak. Ma, ha mész az utcán, minden harmadik nőnek vágott a szeme? Nem hiszem...

"de nem is ez a gond, hanem az hogy szaporák, így egy generáció múlva már legalább annyian lehetnek mint az őshonos népek."

Nagyon szaporák? Mint a patkányok? Ember, ők is emberek, mint mi! Mi is ugyanolyan szaporák vagyunk mint ők, a terhesség náluk is 9 hónap, egy faj vagyunk. Az a különbség, hogy az ő országukban épp most következik be a demográfiai robbanás. Ez nálunk is megvolt, csak jóval hamarabb.

Először mindenhol magas volt a születések és halálozások száma. A szülők szültek 10 gyereket, 2-3 felnőtt. Aztán javultak az életkörülmények, 10 gyerek közül már 8-9 felnőtt, de kellett idő, amíg a napi kultúra is átállt erre a szinte! Ezért van az, hogy nálunk az a normális, ha egy nő 1-2-3 gyereket szül, ott pedig az, ha 8-9-et.

" Ez miért gond? Nézzük meg miből áll Európa : római jog, görög filozófia, keresztény vallás."

Ezt akkor a rómaiak és görögök ki is sajátíthatnák. Rajtuk kívül mindenki felvette ezt a rendszert, és képzeld el, nem csak az Európa nevű kontinensen vannak demokráciák, és máshol nem mindenütt van vallási alapon elbírálva egy-egy jogi ügy!

"Most próbáljuk összeegyeztetni ezt mondjuk egy arab világgal... ugye hogy nehezen megy? Mi fog történni ha többen lesznek de legalább annyian?"

Az arabok szerintem örülnek, hogy végre egy független bíró és nem Allah dönt az ügyeikben. Illetve biztos van néhány fanatikus vallásos, de hol nem?

Egyébként vallások mennek, jönnek. Ma már nincs akkora szerepük, pl. Kínában is elég nagy teret hódít magán a kereszténység, az utóbbi években.

" Mi fog történni ha többen lesznek de legalább annyian? Mit fog érezni az otthon lévő ember hogy azért nincs munkája mert elvette tőle valaki, aki nem is OTTHON van."

De bizony otthon van. Ha az az ország befogadta, állampolgárságot adott neki, akkor otthon van.

Ha neked elválnak a szüleid, és édesanyáddal együtt az ő új pasijának a házába költöztök és boldogan éltek mindhalálig, akkor abban a házban nem vagy otthon? Oda szól minden papírod, oda mész haza, ott eszel, alszol! Akkor sem az otthonod?

Egyébként Európában nem faji alapon, hanem képesség alapján történik a munkavállalók felvétele. Sőt, egy-két országban az őslakosokkal kivételeznek egy ügyben. Ugye milyen rossz, mikor nem tud valaki külföldön munkát vállalni, mert hamarabb veszik fel az ott élőket? De a mocskos araboknak semmi se jusson...

"Miért nem tud mindenki ott maradni ahová való (szebben mondva ahová a gyökerei kötik) Mi se megyünk arab országokba szaporodni."

Azért, mert az ember nem csak úgy kitalálja, hogy "Nna, én akkor ebbe az országba megyek letelepedni." Az életkörülmények, a munkalehetőségek vonzzák!

Élnél te egyszer olyan körülmények között, mint ők, többé ki se nyitnád a szádat, garantálom!!!!

"Hogy miért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés? Aki még nem élt külföldön (nyugat európában) az nem fogja érteni, mivel Mo.on még nincs ilyen jelenség. Aki azonban már sétált mondjuk Bécs utcáin, az tudja miről beszélek. Engem pedig zavar és ideje lenne ez ellen tenni és nem engedni nyugatra ilyen számban a népeket."

Azért, mert a Föld lakossága, ha lassan is, de keveredik. Miért? Mert nem a középkorban élünk! Egy ország nem zárkózhat el a világ elől, hogy "ide ne tessék jönni", mert kivitelezhetetlen. Az pedig, hogy ha nem hagyják bejönni az arabokat, tisztában vagy vele, mekkora nemzetközi konfliktus lenne??? Gondolom nem! És egy kicsit nézd meg, hogy az arab országok milyen erőket tartanak a kezükben!

"Ha pedig ezért én náci vagyok, büszkén vállalom. Azonban mindenhonnan az fröcsög hogy ezt toleráljuk meg ez nekünk jó is, megismerhetünk más kultúrákat (meg persze, érdekel engem is, 5 ezer km távolságból és könyvekből, filmekből, de ne a szomszédomban ismerjem meg.) Ki érzi még úgy hogy a liberalizmus ássa meg Európa sírját?"

De ha büszkén vállalod, akkor miért az a kérdés, hogy miért kéne annak érezned magad? Amíg a fő kérdés arra irányul, hogy kihúzd magad a "náci" alól, addig itt már büszkén vállalod.

Egyébként nem náci vagy, hanem rasszista. Gáz, hogy emberek még nem tanulták meg megkülönböztetni a két fogalmat.

Fröcsög? Na itt veted el a sulykot, mert látszik, hogy nem igazi vitára vágysz, csak leírtad, hogy mit gondolsz, aki elfogadja, az "helló tesó, magyar vagy", aki nem, az meg "mocskos libsi a haza kiárusítója stb." Így aztán sok értelme van annak, hogy itt tépjem a számat (illetve az ujjaimat.)

Egyébként nem azért engedjük be az arabokat, mert a kultúrájukra vagyunk kíváncsiak. Azért, mert nem mindenki olyan érzelmi csőd, mint egyesek, és az emberek többsége tudja, mi várja az arabot a szülőhazájában, ha hazamegy! Semmi munka, jobb esetben valami bádogtető a feje felett, nulla higiénia, a szeme láttára halnak meg a gyerekei!

Kipróbálnád? Indulhatsz is. De nem ám telefonnal, meg laptoppal, meg kellő pénzzel, meg hitelkártyával, csak szépen kirakunk az országból, járj szerencsével, szevasz!

Egyébként megnyugodhatsz, egy arab sem fogja elhappolni előled az állást, maximum akkor, ha takarítónak vagy mosogatófiúnak mész, ugyanis a harmadik világ bevándorlói köztudomásúlag nem a magas képzettséget igénylő munkákat keresik, mert esélyük sem volt rá, hogy megszerezzék, ami kell hozzá.

A liberalizmusnak rengeteg ága van, hadd idézzek abból, amiben az összes megegyezik, és vitán felül áll!

"A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban."

Egy szó sem áll itt arról, hogy kéne kezelni a külföldi bevándorlókat. A gondolatok szabad áramlásáról van szó, nem az emberekéről. Gondolkodj, miről beszélsz, mielőtt megszólalsz. Az még nem a liberalizmus, hogy nem válogatjuk meg az embereket, akik át akarnak jönni a határon.

2012. júl. 28. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Szavazókra van szükség, halottam olyant hogy Svédországban a mecsetek vezetője megparancsolta a híveknek hogy szavazzanak a baloldalra, mert könnyebbé tenné a bevándorlást.

Meg is lett az eredménye. A nagy részük rá szavazott.

2012. júl. 28. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!