A kuruc. Info valami jobbikos hiroldal?
A hármas válaszoló vagyok, nem is kell sokat keresgélni, hogy a jobbik érvelésére példát találjunk,ezt a jobbik.hu-ról másoltam:
Cionista érdekek szolgálatában a Külügyminisztérium (szubjektív, nem bizonyított álláspont)
Teljesen EGYÉRTELMŰ (szubjektív nézőpont), hogy a Külügyminisztérium nem tudja vagy nem akarja megérteni a sajtótájékoztatón elhangzottak tartalmát, amely éppen a francia külügyminisztérium és a Wiesenthal központ magyar igazságszolgáltatásba való durva beavatkozásának elutasítását kérte számon a Bem rakparttól – mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese
A Jobbikkal szimpatizál, de tőle függetlenül létezik.
Sokszor fogalmaztak már meg kritikát a Jobbikkal kapcsolatban is. Szerkesztőinek kilétére nincs egyértelmű bizonyíték.
Miért annyi? Ők az egyetlen esélyünk a túlélésre. Én személy szerint szeretném, hogy ők nyerjenek majd.
Ha kell, még plakátolni is fogom őket!
Se az MSZP se a FIDESZ kezébe nem adnám az országot! LMP-ről meg ugye nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!