Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán Viktorról mi az általáno...

Orbán Viktorról mi az általános vélemény a világban?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 21:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%

Ahol már hallottak róla, ott hatalommániás, fasisztoid bohócnak tartják leginkább... nem ok nélkül.

(Hofi már rég megmondta: http://www.youtube.com/watch?v=4rtrqydCmDY& )

2012. júl. 22. 22:15
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

az a baj, hogy mindenkire célkeresztet lövünk, mert hatalma van. most komolyan...

Se orbán se gyurcsány nem egy féreg. Csak senkinek nincs ideje megmutatni mit tud. Gyurcsány meg rossz helyre került az MSZP-ben, és ezt ő is belátta.

Elvi kérdések vannak. Ilyen szarból bármelyikötöket megnézném hogyan jut ki. Főleg a nagy "politikai" szakértőket. Elitéltek mindenkit, lényegtelen kit, aki hatalmon van.

Ha jön a jobbik, őket fogjátok utálni. MErt horibilis javulást vártok 4 év alatt, agyilag aki ezt gondolja még gyerek.

2012. júl. 22. 22:36
 13/30 anonim ***** válasza:
17%

12-es

Gyurcsányt én spec kevésbé rossznak ítélem gazdaságilag mint Orbánt vagy Medgyessyt. Utóbbi nem egy nagy személyiség de úgy elcseszte a költségvetést hogy csak na!

Gyurcsány egy fokkal jobb volt(pláne hogy megcsinálta a klasszikus kiigazítást választások után, amit Medgyessy nem) de ő se értett hozzá! Bár azt becsülöm benne hogy lelépett amikor sz.r lett a helyzet és átadta hozzáértőbbnek, Bajnainak és Oszkónak! Bár lehet menekülésként is nézni de valljuk be, jobban jártunk így mintha maradt volna...

Most is kiegyeznék azzal hogy Orbán elhúz és átadja a helyét valaki hozzáértőnek!

Magyarán nem alapból útálok mindenkit(legalábbis én) hanem a gazdasági tettei alapján. És 98.02 közötti időt is árnyaltabbnak látom mint szerintem a legtöbben...

2012. júl. 22. 23:11
 14/30 anonim ***** válasza:

"kampányolnak ellene, de az adókat, törvényeket lemásolják máshol. micsoda szar világban élünk."

Hát haver akkor tényleg nagy szarban vagyunk, ha már mi mutatunk példát adókivetésben. Azt hiszem ezt sosem szerettem volna megérni, de mégis sikerült.

2012. júl. 23. 04:00
 15/30 anonim ***** válasza:
17%

tavaly francia országba dolgoztam

tudod mi történt amikor megtudták hogy magyar vagyok?

megkérdezték hogy mért nem állítjuk sortűz elé a "magyar" diktátort

2012. júl. 23. 05:32
 16/30 anonim ***** válasza:
80%
diktátor? nagyon el vagytok tévedve, b.szki.
2012. júl. 23. 16:15
 17/30 anonim ***** válasza:

Itt a legújabb "nagy" "eredménye" a fülkeforradalmárnak és Matolcsi tündérmese Györgynek.

Címoldal / Hírháttér

Kellemetlen adatok: erre mit lép a kormány?

Már nem lehet érv a családi adókedvezmény

Azoknak is csökkent a reálbére, akik több gyereket nevelnek.

Szerző: Nagy ÁgnesForrás: Portfolio.hu2012.07.23.

A tavalyihoz képest 2012 első negyedévében a családi adókedvezmények figyelembevételével együtt is 3,5 %-kal csökkentek a reálbérek a KSH jelentése szerint, 2010-hez képest - adókedvezmény ide vagy oda - a bérek 2,1%-kal érnek kevesebbet - írja a Portfolio.hu.

A lap szerint bár a három vagy több gyermeket nevelők tavaly még jelentős javulást érezhettek, idén eddig ők is rosszabbul jártak. Kétéves távlatban a legnagyobb vesztesek a gyermektelenek és azok, akik egy gyermeket nevelnek.

2012. júl. 23. 16:18
 18/30 anonim ***** válasza:

Nemtudom te mit olvasol, de tavaly májustól idén májusik 9%-al nőtt a reálbér, ami több, mint amennyivel nőtt az inflácíó.

Vagyis ezt a 9%-ék valósan olyan 2-3% talán.

2012. júl. 23. 16:27
 19/30 anonim ***** válasza:

"Nemtudom te mit olvasol, de tavaly májustól idén májusik 9%-al nőtt a reálbér, ami több, mint amennyivel nőtt az inflácíó.

Vagyis ezt a 9%-ék valósan olyan 2-3% talán."

A lényeg hogy az általad említett adat a közfoglalkoztatottak nélkül értendő!

Akiket persze ki lehetne venni és akkor igazad van de akkor meg a foglalkoztatásba se vegyük be és rögtön keletkezett egy 2-3%-os plusz munkanélküliség!!

Döntsd el melyik változat legyen!

Reálbér növekedés és 2-3%-os munkanélküliség növekedés...

Vagy!

Reálbér csökkenés és enyhe foglalkoztatás növekedés...

2012. júl. 23. 16:53
 20/30 Hornok tibor válasza:
19%
Most jöttem vissza Francia országból, Német országot érintve! Katasztrofális!!!! A Franciák azt hitték nálunk kitör a forradalom! Egy sorban emlegetik az összes diktátorral! Német országban : Ja Ungarn Hitler! Ez a mi vezetőnk... Hogy is szólt a szlogenje? 3 gyerek, 4 kerék, meg valami lakást emlegetett! Behízelegte magát elsőre, de mikor látták az emberek milyen, nem kellett! Tanult belőle! Vissza jött és már nem az a nyájas fiatal ember jött vissza, aki annak idején hőzöngve leköszönt! Még vér nem tapad a kezéhez...Még nem...Csak bezáratja, aki más véleményen van!
2012. júl. 26. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!