A google-ba akadtam rá a lentebb említett cikkbe, és a bicska forgott a zsebembe, a végén elfogott a hányinger, és arrajutottam ha találkoznák ezzel a sráccal én nem tudnám magamat fékezni és olyat tennék hogy börtön lenne a vége. Mik a vélemények?
Figyelt kérdés
meg arra is jutottam hogy legszívesebben itt hagynám ezt az országot, építgesse csak ezzel a felfogással ő meg a társai, én ebből nem kérek...
2009. júl. 13. 03:41
11/12 anonim válasza:
"Én mikor 14 évesen kezdtem a gimit az osztályunkba 4 magát hungarista szkinheadnek nevező gyerek járt.....mire eljött az érettségi már egyik se volt se hungarista se szkinhead."
Egyetértek. A skinheadekkel kapcsolatos felháborodás jelentős részben az "Ezek a mai fiatalok!" típusú berzenkedés.
12/12 anonim válasza:
Ezt a taknyos kölyköt (mert még az)jól meg kéne ruházni,hogy helyre jöjjön az agya.Ez nem normális.Azt írta,hogy nem szűkölködnek,tehát meg volt a mindennapi élethez valója.NA EZT VENNÉM EL TŐLE, és akkor tudná,hogy hol a helye.Idióta kölyök,az ilyen ne akarjon már nekem egy biztonságos és megtisztított magyarországot adni.Azt sem tudja,hogy mi az.Az anyja hibája,hogy a gyermeke ilyen lett,jól meg kellett volna néhányszor püfölni és akkor nem is jutott vola eszébe ilyen marhaság.Az ilyet be kéne zárni az elmére!!Nem kívánok neki semmi mást csak,hogy egyszer úgy szeressen bele egy olyan lányba akit ki akar tisztítani az országból,hogy még az is fizikai fájdalmat okozzon neki,ha pár percre nem láthatja.Akkor biztos eszébe jutna a baromsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!