Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik elhiszik a Holokausztot,...

Akik elhiszik a Holokausztot, azok olvassák el ezt (lent). Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 12. 14:52
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
21%

Nos én mondok valamit ami igen érdekes igaz Hitler ölte a zsidókat ugy szintén a cigányokat és hogy miért? Mint tudjuk a zsidók tartják magukat a kiválasztott népnek. Ez nem igaz. A magyar a kiválasztott nép. Ezt bizonyítja az is hogy kedves kampós orrú barátaink most is így elnyomnak minket, és mindig is elnyomtak (lásd: Trianon, Holokauszt, Kommunizmus, "rendszerváltás"). Szerinted miért volt szüksége a Holokauszt mesére a zsidóknak? Hogy felfigyeljenek rájuk, hogy elfogadják őket, hogy megbújtassák a gonoszt a "szegény üldözött" álarc mögött, hogy rossz színben állítsa be a magyarokat és németeket. Hogy sokan még ma sem fedezik fel az igaz eszmét. Persze arról szó sem esik hogy a második világháborút megelőzően Júdea hadat üzent Németországnak...

Kommunizmus. Itt említenem kell a marxizmust is (ugyanis a múlt rendszerben aki nem hitt benne azt ma úgy lecsukták mint ma a revizionistákat.) Marx zsidó volt, drága Engels haverjával együtt. Lenin aki megalkotta a kommunizmust szintén. Ki más találhatna ki egy olyan rendszert ahol szinte minden az államé, ahol semmi sem a tiéd, ahol egyik napról a másikra elvihetik a rendszer ellenségeit, hogy aztán soha többé nem látja senki. (Egy ismerősöm tatájával ez történt, azóta sincs semmi hír felőle.)

Itt persze a dísz kommunisták megszólalnak: DEHÁT MÉGIS AKKOR NYÍLTAK MUNKA HELYEK! Igen, 15 milliárdos kölcsönből, persze, úgy még Gordonkának is menne. Ennyit erről.

ÉS még persze a táborokról Auswitz.. NA igen voltak táborok is de megmondom azt amit tévében nem látni ! Nos a táborokban zsidók voltak és Hitler egy katonálját sem álitota oda csak a kerités mögött lehetek! de viszont egy zsidó vezetöt kinevezete és hogy mért döglött meg minden zsidó a táborokban és mért volt gáz kamra ? mindjárt elmonomd mivel bent azt tehetek amit akartak ezért nagyon semmit sem csináltak HITLER pusztán bevitte őket oda és annyit mondot nekik "Dolgozatok meg az ételért" na igen a zsidók nem piszkolták a kezüket.. ezért volt az hogy az öregeket vitték gáz kamrában!

az SS csoport is erre épült és teljes mértékben egyet értek velük!a cigányokat meg pusztán utálta tehát arról nem olvastam még:)

14F

2009. aug. 1. 08:02
 12/25 anonim válasza:
25%

elözö vagyok ! és még valami a második VH.II. is igy tört ki : -> Judea hadatt üzent német országnak! és még megsugok valamit az öreg komáimnak akik itt okoskodnak a náci szó jelentése LUSTA és ezt a németek mondták a ZSIDÓKRA nem tudom hogy lett a német LUSTA és hogy mért mivel még most is elöttünk járnak 10-20ével..

14F

2009. aug. 1. 08:05
 13/25 anonim válasza:
22%
elnézést megint elözö vagyok:) NOS NEM VOLT HOLOKAUSZT CSAK EGY MESE VOLT AMIT A ZSIDÓK TALÁLTAK KI!
2009. aug. 1. 08:08
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
ezt te sem gondolod komolyan ugye? :DD
2009. aug. 1. 13:44
 15/25 anonim ***** válasza:

"Mit akarsz mondani ezzel az "egyelőre"-vel? Freudi elszólás, galambom? Amúgy megszavazta a parlament az SZDSZ javaslatát?"

1. Hál'Istennek nem vagyok a galambod.

2. Baj, ha nem tudsz értelmezni egy szöveget.

Nem elszólás, hanem azt jelenti, hogy a fenenagy holokausztmániában szenvedő liberalizmus akarja rákényszeríteni világnézetét mindenkire, nem a gyűlölt "szélsőjobb."

3. Nem szavazta meg, ami nem jelenti azt, hogy nem volt ilyen javaslat. (Nem is írtam, hogy ez most törvény)

2009. aug. 1. 19:50
 16/25 anonim ***** válasza:

"Judea hadatt üzent német országnak!"

Ha elolvasnád az amatőr gyógypedagógusi munkásságom részeként az előző oldalon leírt rövid történelmi leckét, akkor már tudnád is, miért marhaság ez.

2009. aug. 27. 23:40
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem az aki tagadja,hogy voltak a haláltáborok és a gázkamrák ,az nem ebben a világban él.A tv-ben is mutatták már a gázkamrákat.Nekünk van egy ismerősünk aki ott volt 17 éves korában.Már elég öreg a maga 81 évével de sokat mesél azokról a borzalmakról amik történtek velük.Voltak olyan náci tisztek aki meg erőszakoltak 6-7 éves kislányokat aztán meg belökték a gázkamrába avval a felszólítással,hogy :"megtetted a magadét,de most már dögölj meg!"Ez az öreg bácsi is csak azért maradt életben mert addigra vége lett a háborúnak és már nem tudták a németek befejezni amit elkezdtek.Aki ezeket tagadja ,az szerintem elmeháborodott.Be kellene zárni egy ilye gázkamrába!!!!!
2009. szept. 17. 23:08
 18/25 anonim ***** válasza:

"Voltak olyan náci tisztek aki meg erőszakoltak 6-7 éves kislányokat aztán meg belökték a gázkamrába avval a felszólítással,hogy :"megtetted a magadét,de most már dögölj meg!"

Ezt honnan tudhatja a bácsikád? Ha ezt így látta és hallotta, akkor valószínűleg a gázkamra közelében kellett hogy legyen a kivégzésre várva. És nem mond nekem azt, hogy ott volt mert ilyen nincs. Elképzelem, terelik a rabokat a kamrába, de mondják, hogy vége a háborúnak és ezért leállnak ott, ahol vannak és ő már nem jut sorra. Vicces vagy. Az a gond, hogy az egész mese ellentmondásos, csak egy kicsit gondolkodni kellene. Németország zsidók miatt vesztett háborút, mivel az angoloknak beszervezték USA-t, hogy leigázzák a németeket palesztináért. Utolsó, te úgylátom, mindent elhiszel, ami a tévében van. Gondolom David Copperfieldről is elhiszed, hogy tud repülni.

2009. okt. 8. 18:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Drága okos utánam válaszoló!Csak a miheztartás végett írom le neked:EZT NEM A TV-BEN HALLOTTAM,hanem a szomszédomban lakik az idős bácsi.Még az a jó,hogy te ennyire tájékozott vagy ,mert amit írsz ,abból azt lehet levonni,hogy te biztos ott voltál és első kézből szerzed az információidat!Nem ,nem kivégzésre várt,hanem ők hordták ki a hullákat a gázkamrákból,és ott kellett várniuk a kamra előtt,amíg a férfiak,nők ,és gyermekek sikítozások,és jajveszékelések közepette meghaltak.Azért az nem semmi dolog azt végig hallgatni,amikor egy édesanya ordítva szorítja magához a gyermekeét az utolsó perceiben és azt várni,hogy mikor fullad meg a saját gyermeke a kezében,miközben ő is levegőért kapkod.Azért ilyet még a legmocskosabb ellenségemnek sem kívánok.Bár kezdem úgy gondolni,hogy aki nem hiszi el ezeket a dolgokat(amik bizonyított tények)azok,megérdemelnék,hogy mindezt kipróbálják rajtuk.Nem megbántani szeretnélek(de ha megbántottalak,akkor előre is elnézést)de azért bizonyítsd be annak a sok ezer embernek,akik onnan vissza tudtak jutni,hogy nem voltak haláltáborok.Ami pedig ezt a linket illeti,bezárnám egy ilyen gázkamrába az illetőt aki ezt szerkesztette!!!Nem igaz,hogy nincsenek rá bizonyítékok,csak egy példa rá:Maribór,azt hiszem,de nem vagyok biztos benne,hogy Szlovénia,vagy Horvátorzág területén van,itt igenis találtak nagyon sok épületet amik fel voltak szerelve a plafonon gáz vezetékekkel és nagyon sok olyan csappal amik arra szolgáltak,hogy rájuk tudják engedni a gázt.Érdekes,hogy egyesek szerint nem volt ilyen,de mégis a nemzetközi bíróságok is ítéltek már el olyan volt náci tiszteket akik saját maguk vallották be ,hogy mit tettek.Nem hinném azt el,hogy bárki is saját maga ellen vallana,a büntetés fényben,csak azért,hogy megcáfolják a holokauszt tagadást!Azért ezen érdemes lenne elgondolkozni!
2009. okt. 9. 08:51
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, nézd meg ezt a filmet! Hét részből áll. Gondolkozz el egy kicsit rajta!

http://www.youtube.com/watch?v=Sg-8dW0TxXM

Csak az első részt linkelem, de a többit is megtalálod.

2009. okt. 9. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!