Mi a véleményetek a szcientológusokról?
Én bírom őket!
Sokszor beszélgetek szcientológusokkal és nagyon kedves,rendes emberek.
"Mi a véleményetek a szcientológusokról?"
Százezer forintért egy mondatban válaszolok.
Fél millióért tőmondatban.
Egy millióért bővített mondatban.
Ha a teljes véleményemre vagy kíváncsi, költözz hozzám és dolgozz nekem ingyen, szakítsd meg a kapcsolatot azzal, aki nem kíváncsi az én véleményemre és a biztonság kedvéért minden vagyonodat hagyd rám. Közben járjál a pénzdíjas tanfolyamaimra, ahol elmesélem, hogyan kell érteni a szavaimat és ha szerencséd van, húsz év után megtudhatod, mire gondoltam...
18.22-nél van a tökéletes válasz.
Én mindenkinek csak azt tudom javasolni,hogy ezeket az erőszakos tolvajokat messzire kerülje el.Akit csak tudnak,aki hagyja magát, hülyének nézik rögtön.
Engem egyszer Angliában, Birmingham megállított egy csaj az utcán, hogy szeretnék -e egy ilyen "life style" tesztet kitölteni. Nagyon kedves volt a lány, meg mosolygós, minden. Ráértem, nem volt más dolgom, mondom, oké, kitöltöm. A belvárosban egy mozi épületébe kellett (volna) bemenni és hogy oda tartottunk kérdezte, honnan vagyok, mondom Magyarország. Azt mondja, nagyon jó, magyarul is megvan a teszt.
Itt lett gyanús a dolog. Mondom, minek lenne meg egy akármilyen angol cég marketingtesztje magyarul Birminghamben? Kérdeztem, hogy mi ez a cég? És legalább ötször konkrétan rá kellett kérdeznem, hogy kik ők, mire megmondta, hogy Szcientológia.
Akkor ott meg is köszöntem a lehetőséget, nem töltöttem ki semmit.
Maga az a dolog, hogy nem mondják meg konkrétan, hogy miről van szó, mindent elmond róluk. Biztos vagyok benne, hogy már rég elkérték volna a címem, telefonszámom meg más adataimat is, mire megmondják, hogy kik ők.
Ha nem tesznek semmi rosszat, akkor miért kell ennyire titkolódzni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!