Feljelenthet a szomszédom azért mert a kutyám szétszedte a macskáját?
"Csinált róla képeket hogy a döglött macska ott van az udvarban és hogy a kutyának véres a szája úgyhogy be tudja bizonyítani "
De értsd meg, hiába bizonyítja, hisz a macska ment be hozzád. Viszont az félő amit előttem írtak, hogy megpróbál majd revansot venni és elpusztítani a kutyád.
Köszönöm ismét a válaszokat . Nem én vagyok a felelős hanem ő mert átjött a macskája ezért biztos hogy nem adok semmi kártérítést neki . Ha pedig megmérgezi a kutyámat biztos hogy nagyon meg fogja bánni .
Ha jól értem a történetet akkor arra próbálsz kilyukadni hogy biztos az ő macskája volt-e akkor igen mert volt rajta bilétás nyakörv és párszor már láttam a macskát a kerítésén .
A kutyám nem ette meg csak átharapta a torkát és gondolom lefújatott . Egyébként fajtiszta német juhász kutyám van . Amúgy milyen kutya fajta eszi meg a macskát ? Mert ilyenről még nem halottam .
Teljes mindegy hogy macska-e vagy kis testű kutya vagy nyúl.Te sem lennél boldog ha egy roti megölné a szomszéd rotija megölné a te kutyádat.
Jogos lenne ha megmérgezné a kutyádat, főleg hogy kijelented hogy utálod a macskákat és a sajnálat szikráját sem mutatod neki.Te sem tudnád bizonyítani és hiába jelentenéd fel.Nem tudnál semmit tenni ha megmérgezné.
Miért sajnáljam a nőt aki mindenkinek megpróbál keresztbe tenni ? Valamint nem utálom az állatokat a macskákon kívül mielőtt bárki letámadna ez miatt . De miért jó a macska ? Csak kényes és semmi haszna .Az egereket a ragasztó vagy a csapda is megfogja . Most majd erre jön a válasz hogy a kutya se jó csak házőrzésre . Igazából valóban abban a legjobb de nem azért tartok kutyát hanem azért mert hűséges és megbízható ha jól van nevelve .
Egyébként nem vagyok feljelentős típus mint ő én megelégszek azzal is ha napokon keresztül nem alszik a zene miatt . Amúgy mivel jól elvan kerítve ezért nem tud semmi bejönni kivéve olyan aki tud mászni vagy beugrani a körülbelül 2m-re lévő fáról.
Nem tudom hogy miért akarja azt a pénzt nem értek a macskákhoz azt hiszem valamilyen perzsai vagy ilyesmit mondott . Egyébként be van tanítva a fontosabb dolgokra mint pl. : maradj , várj , ül , fekszik , ne piszkáld , stb. .
Egyébként miért pontozzátok le így egymást ? Mert szerintem eddig mindenki intelligensen válaszolt ezért én csak zöldeket osztogattam . Függetlenül attól hogy a macskák miatt kicsit rám támadtak ( őket sem pontozom le amíg normálisan írnak mivel annyi ember annyi vélemény ) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!