Maffiózó a szomszédom?
Sziasztok!
Mellettem lakik egy öreg "gazdag bácsi" ,már hosszú évek óta ismerem, de csak most figyeltem fel valamire.
Nem tudom hogyan deríthetném ki, de leírom amit eddig megfigyeltem, egy régi oldtimer mercije van, mindig öltönyben van, legtöbbször fehérben és kalapot is hord(mindig!) néha-néha jönnek hozzá más-más öltönyös emberek.Persze jó nagy autókkal szoktam látni őket (BMW X sorozat meg 7 es széria).Szoktak együtt szivarozni is.
Lehet hogy furcsán hangzik, de ez kemény 5 hónap munkája.
Valaki tudna mondani nekem egy értelmesebb magyarázatot ,mint hogy ő egy maffiózó?
Szerbusz kedves szomszéd!
Nem, nem vagyok maffiózó, akármennyire is akarod, hogy egy maffiózó lakjon melletted. Csak volt egy 4esem az ötös lottón, egy 5ösöm a hatos lottón és kaparóson is nyertem pár millát, + tudod hitel is létezik. Ha maffiózó lennék, lehet már egy kastélyban laknék...
Üdv.
Na hagyju a magyar bümszervezeteket,nem érdemesek a maffia jelzőre,igazi maffiozokban van becsület és emberi érték!
Járj kicsit utána,Cosa Nostra is ilyem
Az eredeti maffiák Sziciliából,Nápolyból indult és csak olyan léphetet be akinek van olasz rokona!de legelőször belekellet születni,ezek csak enyhitések után jöttek létre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!