Miért nem akar beilleszkedni, normális lenni pár roma?
Figyelt kérdés
Én komolyan elfogadó vagyok, nincsenek előítéleteim, de ezt már egyre kevésbé bírom. Van olyan roma ismerősöm aki dolgozik, normális stb.. de a legtöbb nem ilyen azért lássuk be. Állandó jelleggel belém kötnek, meg minden. Múltkor pl. ültem a buszmegállóban és egy cigány asszony csak úgy beszólt nekem, hogy a rák egye ki a szemedet, pedig rá sem néztem, csak elnéztem balra, hogy jön-e a busz ő meg pont jött. Akkor a másik meg, hogy odajön hozzám egy fiú, akit nem is ismerek és elkezd kötözködni, hogy én lógok neki 200 Ft-vel és adjam meg neki a tartozásomat meg minden. Ha nincsen pénze könyörgöm, csak kérnie kellett volna, előfordul az emberrel, adtam volna, 200 Ft nem a világ vége. Miért kell ilyennek lenni :(?2012. jún. 13. 15:44
11/15 anonim válasza:
amelyik nem bír a vérével,azt ki kell vágni az országból a francba..nem a seggüket nyalni,ahogy a kormány is teszi..
12/15 anonim válasza:
Ez genetika,nem más,de a cigányoknál se mindenki ilyen. Sajnos vannak,akik egyszerűen rossz genetikai állománnyal rendelkeznek. Nem igénylik a tisztaságot,koszosak,kötekednek,lopnak,kegyetlenek,agresszívak. Az ilyenek miatt sajnálom a többit,amelyik normálisabb. Ők jó genetikával rendelkeznek. Csak az a baj,hogy a rossz génekkel rendelkezők még jobban szaporodnak mint a jó génekkel rendelkezők.
13/15 anonim válasza:
pár roma ---> a legtöbb cigány
14/15 anonim válasza:
12: Nem, nem genetika, hanem szociológia. Amint felfogják ezt az emberek ki is erőszakolhatják a normális változást az aktuális kormánytól.
15/15 anonim válasza:
De ha nem genetika,akkor ki az,aki normális változást hoz létre ebben a szerencsétlen országban? Nincs meg ez a szándék sehol sem,jobb és baloldalon egyaránt nincs. Meg amúgy sem tudott rendet tenni itt senki sem,semmilyen téren. Ez az egész Kárpát-medence elkorcsosult,itt gyűlik össze minden bűn,emberi rosszindulat.Nem csoda,ha innen a fiatalok el akarnak menni. A cigánykérdés mindenhol probléma,de úgy látszik, itt nem megoldani,hanem súlyosbítani akarnak minden problémát,tré már ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!