Hogyha valaki közmunkás azt tényleg utálja az orbán?
"Közmunkás vagyok és utálom Orbánt"
Ha jól látom a kérdés az,hogy Orbán utálja é a közmunkást :P
Önmagában a közmunka nem egy rossz ötlet. Az érintettek is érzik, hogy megdolgoznak azért a pénzért amit kapnak, illetve nincs az, hogy fél év munkanélküliség után ha új munkahelyet kap, hirtelen újra kell szokni a korai kelést/késői hazaérést, ami első pár héten esetleg gondot okoz és emiatt kirúgják.
Ami miatt talán negatív, hogy az álláskeresés idejét eléggé bekorlátozza, hogy közben közmunkára kell menni napi x órában, illetve azok a helyi sajátosságok, amelyek mentén egyesek végeztetik a közmunkát. Ez meg egy olyan dolog, ami egyes helyeken nagyon jól megoldott, máshol nem annyira (lásd.: helyi kiskirályok a saját földjükön dolgoztatnak a kötelező óraszám felett jóval, mondván, hogyha nem töltöd ki a plusz időt ingyen, akkor majd nem igazolja le...) Na szóval az ilyen elemek kiiktatása után (a halálbüntetés melletti újabb érv pont az ilyen rabszolgatartó kiskirályok léte, én az ilyeneket simán lelövetném mint a kutyát).
Szóval korrekt módon intézve a közmunka nem egy ördögtől való dolog. Csak hát ahol a politikát is a maffia irányítja már jóideje, nem sokat várhat az ember...
Én leszarom, hogy orbán elvtárs kit utál, és kit imád, komolyan nem érdekel.
Viszont az fontos, hogy az érzelmei, érzései ne befolyásolják a döntéshozatalban, de ez nála nem így megy.
Focit imádja, így minden hónapban új stadion, és milliárdok százai megy erre. Oktatást, egészségügyet utálja, nem is kapják meg a szükséges forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!