Hogyha sokat írkálom msn-en, meg böngészőbe, hogy dzsihád meg hezbollah, akkor kijön rá a Moszad?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok!2011. máj. 18. 19:58
1/9 anonim válasza:
Nem jön ki, miért jönne? Nem vagy egy kicsit paranoiás? A Moszadnak mi köze egy idióta európai nonszensz MSN beszélgetéséhez?
2/9 anonim válasza:
Dzsihád Dzsihád Dzsihád Dzsihád Hezbollah Hezbollah Hezbollah Hezbollah
És most várunk...
3/9 anonim válasza:
Erre a kérdésre értelmes választ? Ne viccelj már.
4/9 anonim válasza:
Erre a kérdésre értelmes válaszokat?
Egyébként párnanaci jön ki.
5/9 A kérdező kommentje:
és ha sokat írom, hogy akbar akkor előjön az allah?
2011. máj. 19. 11:27
6/9 anonim válasza:
Basszus, válaszolni akartam neked, de még mielőtt elküldtem volna, meg is érkeztek. Ittunk egy kávét, aztán megadtam nekik egy ismerősöm lakcímét, akinek az anyai nagyapja egyszer majdnem járt Iránban. Olyan hálásak voltak az információért, hogy csak szóbeli figyelmeztetést kaptam, amiért elolvastam a krédésedet.
7/9 anonim válasza:
magyar rendőrség fog figyelni, meg TEK, esetleg. de spécibb keresőszavak is kellenek, pl. fegyverek nevei, pl.
8/9 anonim válasza:
Dehogy figyelik meg. Mindenki arra keres rá, amire akar. Egyébként is, az internetes tevékenységet nem követik nyomon, az technikailag megoldhatatlan lenne.
9/9 anonim válasza:
Utolso valaszolo. Ne gondold hogy megoldhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!