Lakcím kártyát hogy tudok leadni?
Értem de itt kint ha találok jobb melót költözök akkor mindig haza kell menjek módosítani a lakcím kártyát?
És Mo.-n akit kilakoltatnak?Annak sincs címe és nincs belőle gonja.(Gondolom Én)
Akkor ha bejelentkezem egy menhelyre akkor ok a dolog?
Ez sem semmi kint élek külföldön és menhelyen vagyok Mo.-n regisztrálva :D
Amikor kijöttünk a párommal azt mondták adjak meg egy címet ahol lakni fogok,miután mondtam az irányítószámot akkor azt mondták hogy ne mondjam hogy 7! betűből és számból áll az irányító számom és elhajtottak.
De nem kell menhelyre bejelentkezned! Ha Magyarországon jársz, menj be a (régi) lakcímed szerint illetékes okmányirodába, és ott mondd meg, hogy a lakcímkártyán szereplő címen már nem laksz, el is adtad a lakást, külföldön élsz, nincs állandó lakcímed. Meg fogják mondani, hogy ilyenkor mi van.
Bár szerintem ez is teljesen felesleges, mármint ha úgyis kint vagy, miben zavar, ha bent van egy fiókban a magyar lakcímkártyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!