Mikor valósulhatott volna meg a kommunizmus?
Remélem soha nem fog megvalósulni.Elértem valamit az életben és jóval átlagon felüli életszínvonalat teremtettem a családomnak és magamnak kemény de tisztességes munka árán.Semmi kedvem ahhoz hogy egy idióta rendszer elvegye mindenemet és bedobja a közösbe.
És semmi kedvem úgy élni mint a többiek.Én mindig is többre voltam hivatott és el is értem amit el akartam.
Ha nem Franco nyer a polgárháborúban és nem folytja vérbe a forradalmat.
A katalán anarchisták már nagyon közel jártak a kommunizmus megvalósításához, ajánlom a Living Utopia című dokumentumfilmet, ha érdekel a téma: [link]
a katalán anarchistákon kívül még ukrajnában a nagy okt puccs után egy darabig vmi nyesztor mahno (ha jól emlékszem) nevű fickó kezdeményezésével volt vmi anarchista szerveződés de a vörös hadsereg ledarálta őket.
talán ha japánt a szu foglalja el a 2.vh végén és maradnak japán túlélők és a császár parancsba adja hogy holnaptól kommunizmus van. de maga az ideológia csak akkor működik ha 99-100%-a az embereknek támogatja. de ekkora támogatottságnál BÁRMILYEN ideológia működne
19:20
"a császár parancsba adja hogy holnaptól kommunizmus van"
Csak hát egy társadalmi formáció több, mint politikai struktúra. Nem lehet parancsba adni a létrejöttét.
Mahno pedig egy banditavezér volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!