Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kinek, mi a kedvenc idézete?

Jin kérdése:

Kinek, mi a kedvenc idézete?

Figyelt kérdés

Bármilyen lehet,szószerint!

Szeretném ha az idézetet eredeti nyelvén és a "szerzőjével"eggyütt irnátok.

Ha nincs meg az eredeti nyelv vagy személy akkor nem baj.

2012. máj. 13. 23:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis szerinted 10:22, Hitler es Szalasi meglehetosen progressziv es liberalis.

Nem ertek egyet veled.

2012. máj. 14. 12:58
 32/37 anonim ***** válasza:
39%

"Minden bűn megbosszulódik e földön."

Goethe

"Az iskolázatlan ember talán el tud lopni valamit egy nyitott tehervagonból. De az, aki egyetemre is járt, el tud lopni egy egész vasutat.

- Theodore Roosevelt"

"Tartsd a szemed a csillagokon, a lábadat pedig a talajon!

- Theodore Roosevelt"

2012. máj. 14. 13:26
 33/37 A kérdező kommentje:

ilyen nincs ,hogy mi a jo egy idézetben!egy dobozban lehet valami,egy lakasban is,de egy idézetnek tartalma van ami összességében "ér"valamit

nem tudom hány éves vagy ,de ha 15alatt akkor semmi baj,mindegyis,azonban h nem akkor meg azért ninc értelme folytatnom.

Egyépként azért tetszik,mert igaz!

nekem semmi bajom ezekkel az emberekkel,de ha ezt a köznapi életben használnánk teljesen egyenértékűek másik idézettel,csak sokan tudják kitől származik és ezért utálják....

2012. máj. 14. 20:02
 34/37 yossarian44 ***** válasza:

"Evil will always triumph because good is dumb"

- Space Balls

2012. máj. 14. 22:44
 35/37 Szonjus ***** válasza:
"Én boldog pillanataimban gyermeknek érzem magamat és akkor derűs a szívem, ha munkámban játékot fedezek föl. Félek a játszani nem tudó emberektől és mindig azon leszek, hogy az emberek játékos kedve el ne lankadjon, hogy azok a szűkös életfeltételek, melyek a játék kedvét és lehetőségét szegik, megszűnjenek." - József Attila
2012. máj. 23. 02:43
 36/37 Galahad1 válasza:

"Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"

Tupack

A Másik nagy kedvenc

"Nem vagyok más csak egy nap képü kölök, kevés ember van kit szeretek de értük viszont ölök"

Kilakikitt

2012. máj. 27. 17:24
 37/37 anonim válasza:

"Tedd amit tudsz, ott, ahol vagy, azzal amid van, és a többivel ne

törődj!" F. D. Roosevelt

2015. jan. 28. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!