Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kinek, mi a kedvenc idézete?

Jin kérdése:

Kinek, mi a kedvenc idézete?

Figyelt kérdés

Bármilyen lehet,szószerint!

Szeretném ha az idézetet eredeti nyelvén és a "szerzőjével"eggyütt irnátok.

Ha nincs meg az eredeti nyelv vagy személy akkor nem baj.

2012. máj. 13. 23:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
70%

"Ma a közbiztonság és a közrend a legfontosabb ügy... ezért tettem olyan vállalásokat a nyilvánosság előtt, hogy két héten belül érezniük kell a változást a közrend és a közbiztonság ügyében"

ez is viktorka

2012. máj. 13. 23:50
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Az első az tényleg komoly? xD

De durva. :D

2012. máj. 13. 23:51
 13/37 A kérdező kommentje:

utsó ,rokon lélek:D

nagyon jó idézetei vannnak

jöhetnek szálloigék meg ilyesmik is

pl:

"Arbecht macht frei

Fascimo e liberta

Ein volk,ein Reich,ein Führer

Gott mit uns"

2012. máj. 13. 23:59
 14/37 anonim ***** válasza:
78%

"Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."

Winston Churchill

2012. máj. 14. 00:01
 15/37 bumbi02 ***** válasza:
33%
És kérdező, szerinted mi abban az "idézetben" a jó, hogy Arbeit macht frei?
2012. máj. 14. 00:03
 16/37 anonim ***** válasza:
30%

"Meggyőződésem, hogy minden gondolkodó embernek természetes kötelessége a politika iránti érdeklődés, aki nem így tesz, megítélésem szerint elveszti a kritika és az ellentmondás jogát." - Hitler

"Ha egy faj magát tisztán akarja tartani, azzal bebizonyítja életerejét és élni akarását. Nekem normálisnak tűnik, hogy mindenki büszke a saját fajára, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy lenézi a többieket." - Hitler

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz." - Szálasi Ferenc

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet. De elfáradni soha!" - Szálasi Ferenc

2012. máj. 14. 00:04
 17/37 bumbi02 ***** válasza:
43%
... és én még azon gondolkoztam hogy miért a politika témakörbe került ez a kérdés....
2012. máj. 14. 00:12
 18/37 anonim ***** válasza:

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában,

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek Magyarország feltámadásában!" - Papp-Váry Elemérné Sziklay Szeréna

"Honvédek!

A trianoni igazságtalanság egy újabb része jóvátételt nyert. Indulunk, hogy újból birtokba vegyük ezer esztendõs jussunk egy újabb részét. Felszabadulást viszünk huszonkét év óta rabbilincsben élõ erdélyi magyar testvéreinknek és szeretetet a határainkok belül élõ, hozzánk hű nemzetiségeknek. Ezt tartsátok szemeitek elõtt, amikor elindultok Isten és a Haza nevében! Elõre a Keleti-Kárpátok gerincéig!" - Horthy Miklós kormányzó hadparancsa az erdélyi bevonuláskor

"Egy ember halála tragédia. Millióké statisztika." - Sztálin

Az utóbbit természetesen nem az értelmi szerző miatt hanem az idézet igazságtartalma miatt szeretem.

2012. máj. 14. 00:14
 19/37 anonim ***** válasza:
40%
Minusz egy kedvencei. Francért fórumozok éjfél után, ha négykor kelek.
2012. máj. 14. 00:18
 20/37 anonim ***** válasza:
10%
Én azt gondolom, hogy attól még, hogy akitől az idézet van nem pozitív történelmi személyiség, maga az idézet lehet nagyon jó. Jó példa erre Szálasi egyik idézete: "Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!" Ha nem tudnád kitől van az idézet mi problémád lenne vele?
2012. máj. 14. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!