Mi valóban Hitler szövetségesei voltunk?
Azt olvastam, hogy a Mein Kampf-ba olyasmi áll, hogy: egyedül a magyar méltó szövetséges, akitől tartani is kell.
Ez valóban igaz, vagy csak egy ostobaság?
Tényleg Hitlerrel voltunk, vagy ő is irtott volna minket?
Inkább csak az válaszoljon aki olvasta a Mein Kampf-ot :)
ez nem igaz.
A magyar nép nem tartozott a kiirtandó népek közé, inkább ilyen szolga népnek tekintette.
Persze idővel csak az árja németek maradtak volna meg.
Németországnak olyan politikai és katonai fölénye volt, hogy nekünk magyaroknak oktalanság lett volna ,nyíltan szembe menni vele.Főleg a bécsi döntésekben történő közreműködése után tudni lehetett, hogy ezért cserébe egyszer még kérni fog valamit.Az pedig 450 ezer katona a Don kanyarhoz és vele az összes magyar hadifelszerelés 85-90% lett.
Szálasiék voltak a náci "rajongók".A jóöreg nagybányainak a mozgástere korlátozott volt .Bár próbálta azt vetíteni hazafelé de a magyar érdek szem előtt tartása és a jószándék ellenére SAJNOS nem volt mindig a helyzet magaslatán.
Hitler nem sokra tartotta a magyarokat,de a harciasságukra és a karakán elkötelezettségükre emlékezett az első világháborúból.Csalódnia kellet ezen a téren.Az időjárás a hiányos felszereltség a komcsi ragály a lelkesedés hiánya és néhány komoly katonai hiba ,mellett a hatalmas orosz létszámfölény dacára próbálták tenni a dolgukat de a sikerre így visszagondolva akkor és ott ,esélyük sem volt.
Most vagy mindenki félreértelmezi a kérdést, vagy a kérdező tette fel rosszul. Ha jól értem, ő nem arra kíváncsi, hogy történelmileg Hitler mellett álltunk-e a háborúban (hiszen ez olyan dolog, aminek utánanézhet ő is), hanem arra, hogy a felfogása szerint a magyar nép maga a német nép szövetségese-e. Mármint a fajelméleti nézetei szerint.
Amennyire én tudom, a szlávokkal sorolt minket egy szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!